Dviračio Krepšelis, Priekiniai Rankenos Vytelių Dviračio Krepšelis, Nuimamas Austi Dviračių Priekiniai Dėžė Berniukų, Mergaičių Dviračiai
€5.46 €3.93

Dviračio Krepšelis, Priekiniai Rankenos Vytelių Dviračio Krepšelis, Nuimamas Austi Dviračių Priekiniai Dėžė Berniukų, Mergaičių Dviračiai

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w130332

Kulka Taškų:

1、Premium Medžiaga: Pagaminti iš natūralių vytelių panašios medžiagos, krepšys funkcijos atsparumu vandeniui, ir jis gali atlaikyti visų rūšių oras, ir jis nebus pertraukos, kuri yra minkšta ir patvari.

2、Kelių priežasčių: Gali būti, tvirtai prijungtas prie vaikų, dviratį, ir vaikai gali įdėti knygos, kanceliarinės prekės, mokykliniai krepšiai ir maisto produktų krepšelio, kuris yra geras konteinerį.Ir jūs galite jį pasiimti į paplūdimį ir baseiną vieta jūsų daiktus.

3、Mados ir Patvarus: Matomas dirbtinio plastiko audimo amato, paprastas ir dosnus, madingi.

4、Tinkamą Dydį: Priemones, apie 13*11*14cm/5.12*4.33*5.5 colio dydžio, ir odinis dirželis yra įtrauktas.Tinka studentams, reguliuojamas padėtis, iš esmės tinka visi vaikiški dviračiai.

5、Puiki Dovana: gera dovana savo vaikams, vaikai, kolegos, vaikai, draugai.Suteikti jiems kitą nustebinti.

Techniniai duomenys:

Svoris(apie): 75g

Dydis(apie): skersmuo 13cm*plotis 11cm*aukštis 14cm/5.12 colių*4.33 colių*5.5 colių

Medžiaga: plastikinės modeliavimas vytelių

Spalva: smėlio, juoda-kava, balta juoda juoda, geltona balta juoda

Pakavimo Sąrašas:

Dviračio Krepšys*1

Žymos: krepšelis mėlyna, bycycle saugojimas, kampe vytelių krepšelį, krepšelio rankenos, stalčių maršrutizatorius, bicycl, dviračio galinis stovas krepšelio, pikniko rinkinys 4, "pasidaryk pats" dviračio krepšelis priekyje, vaikai dviračių krepšelį berniukas.

  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija