0# Augalų Kapsulė,500pcs/Maišas!HPMC Daržovių Tuščios Kapsulės,Medicina, Kapsules, Tabletes Atveju,Vegetariškos Kapsulės! (Sujungtos arba Skirstomi)
€10.84

0# Augalų Kapsulė,500pcs/Maišas!HPMC Daržovių Tuščios Kapsulės,Medicina, Kapsules, Tabletes Atveju,Vegetariškos Kapsulės! (Sujungtos arba Skirstomi)

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w129996

Gerbiami Pirkėjai.Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Kai jūs pateikiate užsakymą,Prašome palikti man žinutę ir pasakyk man, jums reikia uždarytos kapsulės(bžūp ir kūno kapsulėje yra sujungtos į vieną sklypą) ar skirstomi kapsulės(bžūp ir kūno kapsulėje yra skirstomi į dvi dalis).

Jei jūs neturite, palikite man žinutę,aš pagaliau siųsti jums prisijungė kapsulėje!

Labai ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Specifikacija:

1.Kilmės vieta: Kinija

2.Medžiaga:HPMC(hidroksi-propil metilceliuliozė)

3.Dydis: 0

Specialių advangates:

1.Augalinės kilmės.Sudėtyje nėra krakmolo, be glitimo,be baltymų ar riebalų.Atitinka sąvoką šiuolaikinės vartojimo ir paklausos vegetaras ir specialių kultūra.

2.Nereikia sterilizuoti su etileno oksidas.

3.Mes galime kontroliuoti vandens vegetariškos kapsulės adresu :3-8%.Tiems, didelis vandens absorbcijos milteliai,granulės,medicina ir t.t.), vegetariškos kapsulės bus geriausias pasirinkimas.

4.Vegetariškos kapsulės gali būti saugomi ne 0-70 celsijaus laipsnių, o želatinos kapsulės turi būti saugomi ne 16-25centigrade laipsnį.

5.Vegetariškos kapsulės gali būti spalvoti ir išspausdintas su maistiniai dažikliai ir gamtos spaustuvinių dažų nustatytų jūsų produkto rinką.

Chemijos Standartas Vegetaras Tuščios Kapsulės

Identifikavimas: Turi būti teigiamas

Elastinga sandarumas: Nutekėjo kapsulės turėtų būti ne daugiau kaip vienas gabalas

Friability: Broken kapsulės turėtų būti ne daugiau kaip 5 vnt

Sulfitinė: Turi atitikti standartą

Skilimo Laikas: Ne daugiau nei 30 minučių

Masės sumažėjimas Džiovinant:3.0-8.0%

Sunkieji Metalai(PPM Pb): ≤10

Arsenas Druska: ≤0.0002%

Užsidegus(%): Skaidri Ne daugiau kaip 2

Pusiau skaidrios Ne daugiau nei 3

Nepermatomas Ne daugiau kaip 5

Mikroorganizmo: iš Viso skaičius Bacilus: Ne daugiau than1000 vienetas/g

Iš viso skaičius Miltligė: Ne daugiau nei 100unit/g

Bendras skaičius Escherichia: Neturėtų būti aptikta

Vegetariškos kapsulės yra pagamintos iš pagrindinių medžiagų HPMC(hidroksi-propil metil celiuliozės).Jie visi yra natūralios kilmės ir gali patenkinti vegerarian ir kultūros gyvenimo būdo poreikius.Tai yra natūralus hi-tech produkto.

Skirtingai nuo želatinos kapsulės, augalinės kilmės kapsulės yra pagamintos iš natūralių augalų celiuliozė, siekiant patenkinti vegetaras ir specialių kultūrų gyvenimo būdą.Išlaikant visi privalumai standartas želatinos kapsulės, daržovių kapsules taip pat krakmolas-nemokamai, glitimo, sudėtyje nėra dirbtinių konservantų.Tai nereikia būti sterilizuotas su ethyleneoxide.

HPMC (hidroksilo, propylm, metilceliuliozė) yra pagamintas iš augalinės celiuliozės.Ji buvo plačiai naudojama maisto, kosmetikos ir farmacijos pramonėje visame pasaulyje.HPMC yra naudojama gaminti daržovių-kapsulės, kurios atitinka USP/BP standarto.

Augalinės kapsulės taip pat gali būti spalvoti maistiniai dažikliai.ir gali būti įspaustas su gamtos spaustuvinių nustatyti savo produktus rinkoje.Be to, augalinės kilmės kapsulės, sklandžiai visų rūšių, didelis greitis ir pusiau automatinės fasavimo mašinos.

*Užsiregistravo kapsulė

**Skirstomi kapsulė

Žymos: kapsulės 21mm, tuščias želatina, tuščios kapsulės vegetaras, veganų kapsulės hpmc, 000 kapsulė mašina, monetų kapsulės, alyvinė megztinis, augalinės kapsulės dydis 0, kortelės godzilla, vyrų "viagra".

  • Formos: Ovalo formos
  • Prekės Pavadinimas: SUNNYPK
  • Modelio Numeris: 0#
  • Medžiaga: farmacijos želatina
Papildoma informacija