Virėjo Peilis VG10 Profesionali Damasko Peilis 67 Sluoksnių Japonų Aukštos Kokybės Plieno Peilius Virtuvės Reikmenys Kepimo Įrankis Peilis
€59.02 €51.94

Virėjo Peilis VG10 Profesionali Damasko Peilis 67 Sluoksnių Japonų Aukštos Kokybės Plieno Peilius Virtuvės Reikmenys Kepimo Įrankis Peilis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w129613

Savybės

Produkto Pavadinimas:8 colių Damasko Plieno Chef Peilis Ašmenų Medžiaga: VG10 Rankenos Medžiaga: Micarta Bendras Ilgis: 330mm Ašmenų ilgis: 200mm Rankenos Ilgis: 130mm Peilio Plotis: 50mm Disko Storis: 2mm Grynasis Svoris:254g Kietumas: 60-62HRC Įpakavimas: EVA Dovanų Dėžutėje komplektą Sudaro: 1pcs 8 colių Damasko Plieno Chef Peilis

DUK

Q:Kuri siuntos naudojate?

A: E-pakelis yra mūsų pagrindinis siunta,taip pat naudojame HongKong post,Nyderlandai paštu,po Šveicarijos ir Belgijos paštu.

Q:Jei būtų mano sklypo atvykti?

A: Paprastai šalis, tokias kaip Rusija,Nyderlandai, Jungtinės Amerikos Valstijos,SouthKorea,Graikija,Ispanija,Norvegija, Izraelis,Lenkija,Vengrija,Jungtinė Karalystė, Naujoji Zelandija,Prancūzija,Japonija trunka apie 7-15 dienų atvykti,(išskyrus piko metu, pavyzdžiui, juoda, penktadienį ir 11.11 skatinimas).Numatomas pristatymo laikas neaiškus, nes priskirtus klausimus ir vietos pašto paslaugomis,taip pat adresas yra vykdomi pristatymo laikas,tačiau galime garantuoti 30 dienų deliveryed.

Q:Kada laivą iš įsakymas?

A: Mes išsiųsti užsakymą iš per 48 valandas gavę jūsų apmokėjimą už jį.

Q: Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

A: Mes atnaujinti stebėjimo kodą, kad jūsų užsakymą,jūs galite prisijungti jūsų www.laiptaiidangu.lt paskyros ir patikrinti, ar jūsų sklypo.Arba galite susisiekti su mumis dėl daugiau tikrinimo metodai.

Q: Kaip aš galiu padaryti dropshipping užsakymus?

A: Dropshipping užsakymai laukiami,mes ne pateikti bet kokią sąskaitos faktūros ar kainos su jūsų sklypo.Jei jums užsisakyti iš mūsų dažnai, aš duosiu jums nuolaidą jūsų užsakymus.Prašome susisiekti su pardavėju dėl daugiau informacijos.

Q:Kas yra mokėjimo pavedimais?

A: www.laiptaiidangu.lt siūlo įvairių rūšių mokėjimo pvz., kreditinės kortelės,paypal,western union,banko internete ir t.t.

Q:Kaip aš galiu padaryti, jeigu nėra siuntinių atvyksta ar gavo sugadintas sklypas?

A: Prašau susisiekti su pardavėju pirma,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus ir jums tinkamą sprendimą.

Žymos: doner peilis, knive, Kamparo Medienos, peilis, damaske iškaulinėjimas virtuvės peilis, damasko plieno knif, virtuvės knive, virtuvės peilis, peiliai, damasko plieno, rašalas hp 67.

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: HP-DSIW8
  • Tipas: Peiliai
  • Medžiaga: Damasko Plieno
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Peilio Tipas: Chef Peiliai
  • Prekės Pavadinimas: shuangmali
Papildoma informacija