190x60x12cm Ultralight Pripučiamųjų Trinkelėmis Oro Kilimėlis Čiužinys Lauko Kempingas Nešiojamų Mėlyna Vandeniui Kempingas Miega Padas
€31.37 €30.43

190x60x12cm Ultralight Pripučiamųjų Trinkelėmis Oro Kilimėlis Čiužinys Lauko Kempingas Nešiojamų Mėlyna Vandeniui Kempingas Miega Padas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w129201

{infomodule}

SGODDE Pripučiamųjų Trinkelėmis, Ultralight Vandeniui Turistinius Oro Trinkelėmis, Kompaktiškas ir Patogus,Puikiai tinka Žygiams,Stovyklavimui,Iškyloms, Visų Lauko Nuotykius

【PATOGUS IR KOMPAKTIŠKAS】: Mūsų SGODDE Miega Mygtukai yra 77"x25"x4.7" ir 4.7" storio čiužinys.Jis yra pagamintas iš vandeniui,patvarus ir plėšimui atsparus medžiagos,vamzdžio paviršiaus dizainas tinka kūno kreivės,atneš jums gerą naktį net jūsų lauko kelionę.Daugiau jokio nugaros skausmo ar nemalonaus diskomforto.

【ULTRALIGHT IR NEŠIOJAMŲ】: Šis kompaktiškas miega trinkelėmis svoriai 2.6 svarų,jūs galite lengvai priimti jį į bet kur, kur jūs norite,Jis ateina su nešiojimo krepšys,deflate ji ir sulankstyti į maišelį, kad bus tik užima mažai vietos jūsų kuprinė.

【TVIRTOS MEDŽIAGOS】: Pagamintas iš optimalų PVC medžiagos.Ji yra atspari drėgmei ir ne oro ištekėjimo.Idealiai tinka stovyklavimui, šventės, žygiai, žvejyba, turistinius, pasaulio nuotykius, skautų, kelionės, paplūdimys, kabo ir pan.

【LENGVA PRIPŪSTI IR DEFLATE】: Multi-pripučiami būdų, kaip leidžiama,atidarykite oro sklendę, paspauskite oro siurblys su jūsų rankų ar kojų,visiškai pripūsti pad tiesiog per 1-2 minutes.Atidaryti dugno vožtuvas deflate sekundėmis,labai patogu!Atsisveikinti su oro siurblys!

【NOVATORIŠKŲ PAGALVĖLĘ SAVO KELIONĘ】: Šis nešiojamas miega padas yra tvirtas ir ultralight, jūs galite jį pasiimti į plaukimo baseinas, paplūdimys, kempingas, žygiai, kitomis progomis ir veiklos lauke.Mes taip pat turime 100% Pasitenkinimo Garantija,jei nesate patenkintas mūsų gaminių,susisiekite su mumis, norėdami gauti naują, arba visa grąžinamoji išmoka.Galite būti tikri, kad užsisakyti!

Specifikacijos

Spalva: mėlyna

Medžiaga: PVC

Dydis: 77"x25"x4.7"(190 x 60 x 12 cm)

Svoris: 2.6 kg(1.2 kg)

Storas: 4.7"(12 cm)

Dydis, kai supakuotas: 14"x6"(35 x 15 cm)

Aukščiausios Kokybės Medžiagos Ir Super Komfortas

Medžiaga: padas yra pagamintas iš optimalų PVC medžiagos,atsparus vandeniui,drėgmei ir plėšimui atsparus.Pasiūlyti šiltas ir komfortas jūsų nakties miego.TURI TURĖTI kempingas, žygiai,turistinius,slankiojo ir daugiau.

Super komfortas: Tai miega čiužinių 4.7" storas pripūsta,tai super patogus ir patvarus,ne nerimauti, akmens ar šakos.Oro vožtuvo sandarinimo gerai ir užtikrinama, tai nėra oro nutekėjimo.

Greitai Pripūsti ir pakavimas:

Tai pripučiamųjų mygtukai yra leidžiama paspauskite oro siurblys su jūsų rankų ar pėdų (apie 1-2 min., kad visiškai pripūsti čiužinį.Atidarykite oro sklendę į deflate sekundėmis,sulankstyti, jis taip pat ir įdėti jį į saugojimo krepšys,Labai patogu naudoti ir nešiotis.

Pakuotė:

1 x Miega Padas

1 x Saugojimo Krepšys

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kilimų terasa, pripučiami automobilių čiužinys clio, ramentas ranka, ultralight miega trinkelėmis inflat, inflat kilimėlis, medžiaga hamakas, stovykla kilimėlis, nh oro čiužinys, , dulkių oro siurblys, neoair womens.

  • Dampproof Kilimėlio Tipas: Čiužinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: ultralight pripučiamųjų padas
  • Prekės Pavadinimas: SGODDE
  • Lauko Veikla: Stovyklos
  • Medžiaga: PVC
  • Pagal Pripučiamos Režimas: Išorės Pripūtimo Siurblys
Papildoma informacija