Kuro Variklio Sustabdymo Solenoido DALYS 332-j5060 Solenoido variklio sustabdymo
€29.31 €23.16

Kuro Variklio Sustabdymo Solenoido DALYS 332-j5060 Solenoido variklio sustabdymo

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w127189

OEM Pakeitimo, Aukštos Kokybės Po Rinkos Dalis Įtampa:24V 24V Dalis Nr. 332/J5060, SA-4735-24 Psl.Nėra. 1756ES-24E3ULB1S5, 11033561 UŽ: Excava

Mes autoparts OEM gamyba Kinijoje.Visus elementus iš mano parduotuvėje yra naujos markės tie, aukštos kokybės už priimtiną kainą.Kiekvieną dalį prieš išsiunčiant buvo 100% patikrintas geras.

Jeigu jus domina ir kitos dalys nėra parodė, parduotuvėje,pls nedvejodami palikite man žinutę.Galiu pabandyti mano geriausia ieškoti jums į Kinijos rinką su geriausios kainos.

Grąžinimo Politika

·Jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymą, jūs galite grąžinimo/keitimo per 14 dienų su visiškai pinigų grąžinimo (išskyrus pristatymas) kaip ilgai, kaip produktai yra originalios formos.prašome susisiekti su mumis prieš ship užsakymą atgal, mes jums pasakysime, atgalinį adresą, Po to, kai mes gavome paketą, mes grąžinsime arba mainų jums .Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.

·Mes galime susigrąžinti pinigus be siuntimo išlaidų.

Susisiekite su MUMIS

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.

2. Jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą ar skambinkite mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą!Ačiū.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.laiptaiidangu.lt.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums iš karto.

Geros Sėkmės ir Have a nice pirkinių patirties!Bendraukite ir mes tikimės, kad jums dar kartą

Žymos: magnetas praha, batų kaklaraištis, disko magnetas, 3mm magnetas, Keraminis Magnetas, solenoido stop, audinio magnetas, ilgai magnetas, žalia magnetas, įsprausti magnetas.

  • Modelio Numeris: 332-j5060
  • Tipas: Vožtuvai
  • Prekės Pavadinimas: ICOMTEC
Papildoma informacija