Impulso Signalo Kontrolės Valdyba Grandinė/ Variklio/ LED Delay Timer 12v 24
€5.97 €5.08

Impulso Signalo Kontrolės Valdyba Grandinė/ Variklio/ LED Delay Timer 12v 24

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w126514

1 ) Parama dažnai, aukšto dažnio on/off grandinę.

2) No noise/uždegimo metu.

3) Nėra elektromagnetinius trikdžius, eksploatavimo metu.

4) Gali būti naudojami siekiant kontroliuoti transporto priemonių, elektros lemputė, LED žibintai ir juostos, mažas siurbliai, solenoido vožtuvus ir pan

Aprašymas apie tarybos funkcija:

1) Signalas sukelia produkcija, valdybos pradeda dirbti.Kai iš anksto nustatyti delsos laikas, darbai sustoja.

2) Per uždelsimas: yra trijų rūšių nustatymo:

A: re sukelti negalioja

B: jei vėl sukėlė, uždelsimo laikas iš naujo

C: jei vėl sukėlė, valdybos atstato, laiko skaičiavimas sustos.

3) T1 ir T2 : on/off laiko kaip kartojimo ciklai.T1 ir T2 yra reguliuojamas.

4) Valdyba veikia, kai yra signalas.Kai signalas yra išjungtas, laiko skaičiavimas prasideda ir pasiekus iš anksto nustatytą laiką, produkcija sustoja.

Techniniai duomenys:

1) Dydis: 64.2*39.5*13mm

2) Išėjimo talpa: DC5-30 V, Max srovė 20A (kai srovė yra didesnė nei 5A, prašome pridėti papildomą šilumos kriaukle į valdybą).

3) Darbo voltų įtampa: DC 5-30 V

4) Signalo volt:DC4-27V (galite naudoti postive polių elektros energijos tiekimo sukelti, arba mygtuką pereiti, PNP jutiklis, PLC signalas ir kt.)

5) Darbo temperatūra: -40~85 C

6) Laiko nustatymo įsiminė po maitinimo išjungimo.Reguliuojamas laiko nustatymas su tris laikotarpius (0-999seconds su 1 "antras žingsnis"; 0-99.9 sekundes 0,1 antras žingsnis"; 1-999seconds su 1 minutę žingsnis )

Laiko nustatymas ir Darbo Režimo informacija:

Pasirenkant darbo režimas: įdėti valdybos galia.Ilgai Paspauskite K2 dvi sekundes įvesti režimą, pasirinkite.Yra keturių rūšių pasirinkti, nuo P1-1 P1-4.

Režimas P1-1: Signalo trigerių išėjimo pradėti dirbti.Kai iš anksto nustatytas laikas, darbai sustoja.

Mes galime nustatyti išėjimo laiką T: Paspauskite K2 kartą, pirmoji skaitmenų LED pradės šviesti.Paspauskite K3, numeris, pirmasis skaitmuo pokyčiai; Paspauskite K2 dar kartą, antrasis skaitmuo šviečia.Paspauskite K3 norėdami pakeisti numerį, antrasis skaitmuo...Ir tokiu būdu, mes pakeisti numerius LED.Paspauskite K2 vėl, LED stop šviečia.Paspauskite K3 vėl, kablelio pradeda judėti ant LED.Kai kablelio yra už trečiąjį skaitmenį, laiko nustatymas yra 0-999 minučių .Kai jis yra už antrasis skaitmuo, 0-99.9 sekundes .Kai nėra kablelio, laiko intervalas 0-999 sekundžių.

Po laiko nustatymo, trumpą spaudos K1 ir mes galime padaryti nedidelius pakeitimus: pagal numatytąjį nustatymą, sukelti negalioja metu, nustatykite uždelsimo laiką.Kai mes paspauskite K1 kartą, sukelti tampa galioja (laiko skaičiavimas pradedamas iš naujo).Paspauskite K1 vėl, valdybos atstato metu nustatyti delsos laikas(laiko skaičiavimas sustos, išėjimo iš naujo).Paspauskite K1 dar kartą, pakartokite šį kaitos ciklą...

Darbo Režimas P1-2: signalo sukelia laiko skaičiavimas.Kai T1-pasiekė, išėjimo prasideda.Kai T2 yra pasiektas, grandinės atsijungia.Mes gali nustatyti, kad laukimo laikas T1 ir darbo laikas T2: laiko nustatymas yra kaip vienam nustatymo režimas P1-1. Vienintelis skirtumas yra tas, kad kai buvo mėlyna yra, mes kuriame T2. Kai Mėlynas LED iš, mes kuriame laukimo laiką T1.

Darbo Režimas P1-3: Grandinės, ant T1 sekundžių, ir išjungti T2 sekundžių, tai vyksta dėl begalinį ratą.Mes gali nustatyti, T1 ir T2, kaip per režimu P1-1.

Darbo Režimas P1-4: Kai signalas sukelia, išėjimo pradeda dirbti, bet laiko skaičiavimas neprasideda.Kai sukelti signalas yra išjungtas, laiko skaičiavimas prasideda.Kai nustatytas laikas, produkcija yra išjungtas.Per uždelsimo laikas, kai mes duodame signalą, vėl, uždelsimo laiką nutraukiamas ir valdybos išlaiko darbo.Kai signalas yra išjungtas, laiką skaičiuoti iš naujo.Mes gali nustatyti laiką, per režimu P1-1. paketas apima : 1pcs 1Sec~999Min Impulso Signalo Kontrolės Valdyba Grandinė/ Variklio/ LED Delay Timer 12v 24v Mokėjimo

1. Įsitikinkite, ar jūsų mokėjimo sąskaitą yra iki jums pasiūlymą prekę.

2. Visi mokėjimai turi būti patvirtintos per 7days po to, kai gaunate prekę.Jei jūs tikrai turite sunku sumokėti prekei, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padėsime ją išspręsti.

3.Jei turite bet kokį specialų prašymą dėl informacijos punktas, prašome palikti žinutę užsakymo.

4.Jeigu jūs daug pirkimo pls susisiekti su mumis ,bus suteikti jums geriausia kaina

Garantija

1. Vienerių metų garantija.

2. Jei prekė yra su trūkumais gavusi, ji turėtų būti per 7days nuo gavimo datos keitimosi naują (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3. Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą 1 mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

Vežimas

1. Mes galime laivas produktų visame pasaulyje.

2. DHL, "FedEx", EMS, China Post, po singapūras ,Honkongas Post yra prieinamos.visi turi sekimo numerį

3. Prekės bus siunčiamas su 3days gavęs mokėjimą.

4. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinio telefono numeris yra teisingas, kai jums pasiūlymą prekę.

5. Jūs galite sekti situaciją savo produktų į svetainę, kai jie išvežti.

Atsiliepimai

1. jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū už jūsų laiką.

2. Mūsų programa bus palikti atgal pačiu atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas

Žymos: impulso relė, 12v skaitmeninis laikmatis, kintamosios srovės rėlių jungimo, ST3, variklio grandinės, garso relė, animacinių filmų laikmatis, rele laikmatis, relė, led plc.

  • Teorija: Laiko Relė
Papildoma informacija