5 Pakopa Metalo Gamyklos Stovi Gėlių Stovas Puodą stalčiuko Ekranas Lentynos Laikiklis Namų Patalpų Lauko Dekoro Sodo Balkonas 63x24.5x82cm
€28.00 €26.59

5 Pakopa Metalo Gamyklos Stovi Gėlių Stovas Puodą stalčiuko Ekranas Lentynos Laikiklis Namų Patalpų Lauko Dekoro Sodo Balkonas 63x24.5x82cm

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w126371

5 Pakopa Metalo Gamyklos Stovi Vazonas Turėtojas Lentynos, Kiemo, Sodo, Patalpų, Lauko

Specifikacija:

Modelio Numeris: D76830

Produkto Pavadinimas: Geležies Vazonas Stovi

Medžiaga: Geležis

Kiekviena Padangų Apkrova: 8-10KG

Kostiumai: Viduje/Lauke

Tatal Ilgis: 82cm

Pakopos Skersmuo: 21cm

Spalva: Juoda/Balta/Kavos

(Prašome mums Spalvų norite.Jūs galite PALIKTI EL. paštą PAYPAL PASTABA papasakoti.)

Savybės:

-Fower puodą stovas yra pagamintas iš aukštos koncentracijos geležies, rūdžių įrodymas dangos paviršiaus ,rūdims atsparus ir patvarus,max svoris palaikykite 50kg iš viso(kiekviena pakopa 8-10kg),tinka daugumai vidutinės bonsai, sodinamosios ir gėlių vazonai.

-Elegantiškas Dizainas & Fine tekstūra: Gražus geležies meno, dizainas, aukštos temperatūros elektrostatinio purškimo dažai, geležies, augalų, gėlių laikiklio stovas yra apvalios formos struktūra, funkcijos, klasikinio europietiško ,daro naują ir nuostabų dekoro jūsų sode.

-Tvirtas Naudoti Kasdien: Trikampis mechanika dizainas, ryškios ir storesnės medžiagos ir daugiau tekstūros koja dizainas daro šį metalo augalų stendas sturdily pakaks naudoti kasdien.

-Multi-funkcinis 5 lygio Metalo Sodas Stovas: Sodas geležies vazonai turėtojas lentyna gali turi 5 vazonai, jis puošia jūsų namo, sodo, balkonai, drabužinė, terasa, deniai, išskyrus augalų stendas, ji taip pat gali būti naudojama kaip knygų lentynos, sandėliavimo lentynos.

-Talpinti: Vieta stovo sodas arba nustatyti ją į kambarį, gražiai ekranas augalai, gėlės, ir vidaus apdaila nuo a multi-lygio sodinamoji stovas— Puikus namų ir sodo mėgėjams.

-Paprasta Surinkti & Ardyti: Įdiegta labai lengvai, šis augalas stovi taip pat gali būti lengvai laikymo ir surinkite.

Tinka Daugeliui Kartų:

5 pakopa sodas, uždaras lauko augalų stendas tinka jūsų poreikius, įvairiomis progomis, ir labai naudinga, padėkite ją į savo kiemą, sodą, balkonas, svetainė ar bet kur, kur jūs norite.

Pakuotė:

1 x Geležies Vazonas Stovi

Pastaba:

1.Pateikdami savo gražių augalų, stenkitės, kad svoris subalansuotas, siekiant užkirsti kelią laikiklį nuo vartė daugiau.

2.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

3.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: augalų stendas, retro lentynos dekoras, artifici gėlių, balkonų lauko, kampe augalų stovi patalpų, AUGALŲ, vazonas, sodo lentynos, vazoninių augalų stendas, gėlių stovas.

  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija