Dviračio Priekyje Krepšelis Nuimamas Vandeniui Dviračio Vairo Krepšys Pet Vežėjas Rėmo Maišelį Ciklo Dviračiais Priekiniai Bagažo
€26.05 €16.15

Dviračio Priekyje Krepšelis Nuimamas Vandeniui Dviračio Vairo Krepšys Pet Vežėjas Rėmo Maišelį Ciklo Dviračiais Priekiniai Bagažo

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w125952

Įtrauka:

1. Aukštos kokybės atspari vandeniui medžiaga - Naudoti-atsparus oksfordo audinys su built-in vandeniui danga, kad yra saugūs, net veido lietaus.Vidinė užtraukiama kišenė vertybių.Su top raišteliu uždarymo, todėl jums nereikės nerimauti apie prekes griūva net jei kelias yra nelygus.Ji idealiai atlikti elementus.

2. Naujas tvirtinimo sistema - tvirtas aliuminio rėmas nėra lengvai pažeisti,kuris tinka dauguma rankenos.Nauja montavimo sistema leidžia krepšelio daugiau stabilus, kai ji yra įdiegta ir naudojama.Kai nenaudojate, galite drąsiai imtis krepšelį išjungti apsipirkimo ir kitais tikslais, sumažinti sudėtingų veiksmų pašalinti rankenos kiekvieną kartą, kai jūs pašalinti krepšelį.

3. Gaminio Dydis - Visiškai ištemptas-34*24*24.5 cm, sulankstytas-34*24*6cm, lengva nešiotis augintiniai dviračiu, iki 17 svarų naminių gyvūnų ar daiktų.

4. Multi-Purpose - įvairios paskirties priekinis dviračio krepšys gali būti naudojamas kaip tote krepšys pirkiniams, naminių gyvūnų narvus, apsipirkti ir lauko krepšius.

5. Tinka daugumai dviračių - dauguma rankenos, tiesiog užtikrinti, kad atstumas nuo rankenos padangų yra ne mažesnis kaip 12 cm greitas ir lengvas montavimas.

Aprašymas:

Lixada Dviračių Krepšį, yra universalus dviračio krepšys, kuris gali būti montuojamas ant dviračio ar atliekamas kaip pirkinių krepšelis.

Nauja montavimo sistema leidžia krepšelio daugiau stabilus, kai įdiegta.Ji gali būti pašalinta nuo apsipirkti ar kitais tikslais (kai ne naudojimą, sumažinti sudėtingų veiksmų pašalinti rankenos kiekvieną kartą, kai krepšys yra pašalintas.Šis dviračių krepšelį tinka daugumai dviračių.

Dviračio Krepšelis yra neatskiriama savo dviratį.Pirkti Lixada Dviračių Krepšelį ir mėgautis patogiau dviračių žygį!

Produkto Specifikacijos:

Medžiaga: Oxford medžiaga + Aliuminio rėmas

Spalva: Juoda

Ruožas dydis: 34 * 24 * 24.5 cm/13.4 * 9.4 * 9.6 į

Rėmo dydis: 34 * 24 * 6cm/ 13.4 * 9.4 * 2.4 į

Svoris: Apytiksl. 715g / 1.6 lb

Pakavimo sąrašas:

1 * Dviračių Krepšelį

1 * Rinkinys Krepšelį Priedai

1 * Vartotojo Vadovas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: Subtilus Fox, krepšys bicycl, dviračių krepšelio rankenos krepšys, dviračių bagažo krepšiai, pečių maišą, bicycl, dviračių priedai bendrieji, camellback, cubrebotas ciclismo, elektros bycicle krepšys.

  • Modelio Numeris: dviračio krepšys
  • Medžiaga: Kita
  • Funkcija: Kita
Papildoma informacija