Cafiona Pigūs Naruto Uzumaki Boruto Cosplay Kostiumų Aksesuaras Juodas Lankelis Hotsale
€5.87 €4.81

Cafiona Pigūs Naruto Uzumaki Boruto Cosplay Kostiumų Aksesuaras Juodas Lankelis Hotsale

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w12451

Cafiona Pigūs Naruto Uzumaki Boruto Cosplay Kostiumų Aksesuaras Juodas Lankelis Hotsale

Specifikacija:

Anime Tema: Naruto Boruto

Medžiaga: Vienodas Medžiaga, Lieti

Naudojimas: Cosplay, Helovinas

Packa ge Įskaitant :

1*ekrano užsklandą

(Arba kaip jūsų pasirinkimą)

Pakuotės Svoris :

Apie 0.05 kg

Paslaugų Teikimo Sąlygos

1. Mūsų kaina neapima mokesčių, PVM ir kitų mokesčių.Pirkėjai yra atsakingas už šių, bet mes sumažinti riziką mokėti ją. 2. Prašome pasiūlyti mums savo norimą standartinio dydžio arba tikslius matavimus, jeigu jums reikia nestandartinių matmenų. 3. Įvairių daiktų, įvairių gamybos laiko.Taigi, jei jums reikia elementą, skubėti ar turite terminas, pls susisiekti su mumis iki pasiūlymų. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų prekės atidžiai, kai jūs gaunate jį, ir nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų.Mes stengiamės patenkinti jus. 5.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas bet neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. 6.Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Bet mes jus informuoti apie būseną sklypas.

1.Mes priimame PayPal ir visa atsiskaitymai, bet norėčiau PayPal, ačiū.

2.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas nuo aukciono uždarymo.

1.Įsitikinkite, pristatymo adresą ir telefono numerį, kurį pateikėte, yra teisinga, jos yra labai svarbu pristatyti sėkmingai ir laiku.

2.Produktų turime sandėlyje, mes paprastai laivas per 3 darbo dienas po apmokėjimo gautas ir uždirbtas. 3.Jei elementas, reikalingas ypatingas gaminti, mums reikės 7-15 darbo dienų iki pabaigos priėmimo.

4.JAV, UK, AU, mes išsiųsti elementą standard po paslaugos(EUB) su sekimo numeriu apie 7-12 darbo dienų atvykti.

5.Į Rusiją, mes išsiųsti elementą standard po paslaugos(EPS) su sekimo numeriu apie 25-35 darbo dienų atvykti.

6.Kitose šalyse, Mes galime suteikti HK Post laivybos, ar AVS.

7.Jei norite, operatyvus pristatymas, galime pasirinkti DHL/UPS/Fedex/TNT už greičiausias pristatymas į įsitikinkite, kad jums bus gauti anksti.

8.Mes siūlome kartu shipping", kuri sutaupys jūsų laivybos kaina labai daug perka.

1.Mes priimame gamyba klaidingas grįžti.Žmogiškųjų veiksnių grįžti nepriimtini, pvz., naudojant ir skalbimo žalą. 2.Sugedę produktai turi būti grąžinti per 15 dienų nuo kliento juos gauti.Ir visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje. 3.Standartinio dydžio ir stiliaus elementus, mes galime priimti ne neteisingai grįžti, tačiau pirkėjas privalo sumokėti grąžinti mokesčius.Mes grąžinti visą pinigų, kai mes gauti grąžinimo pašto išlaidas. 4.Visi produktai turi būti patikrinta daug kartų prieš pristatymas.Už užsakymą prekės, jei nėra gerai jums tinka dėl savo klaidinga informacija, galime, stengiamės padėti jums pataisyti, bet mums yra nepriimtina grįžti. 5.Jei jums neteisingas punktas, pls susisiekti su mumis per 3 darbo dienas elektroniniu paštu su prekės nuotraukos pridedamas.

1.Galiu padaryti kostiumas pasirinktinis dydis? √ Žinoma.Prašome konsultuotis su mūsų vertinimo rekomendacijos dėl pardavimo puslapis, tada pasiūlyti mus visus jūsų informacijos el. paštu.Mes patvirtinsime su jumis per 24 valandas. 2 .Kiek laiko užtruks, kol laivas į mano namus? √ Mes galime pasiūlyti kitą pristatymo būdas pagal jūsų reikalavimus.Įprasta po paslaugos pristatymas trunka 7-12 dienų, ir DHL/UPS/Fedex/TNT laivybos tik 3-7 darbo dienos. 3.Ką aš galiu padaryti, jei dydis nėra gerai priglundantys? √ Mes tikrai atsiprašau už klausimą.Susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs galite, mes suteiksime jums patenkintas sprendimas.Kad bus labai dėkingi, jei galite atsiųskite mums susiję nuotraukos. 4.Ne jūsų klausimų? √ Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Jei turite bet kokių klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu. 2.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Prašome pakartotinai išsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba patikrinkite spam aplanką, jei jokio atsakymo iš jav.Daug dėkingi už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą!Ačiū už apsilankymą ir linkime sėkmės!

Žymos: žiedas boruto, naruto lankelis, tvarstis naruto, en naruto cosplay, hairband saulėgrąžų, ekrano užsklandą naruto, naruto lankelis meno, veiksmų skaičius, naruto uzumaki, medžiaga naruto, juoda dobilai.

  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Lytis: Unisex
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Specialios Paskirties: Kostiumai
  • spalva: juoda
  • Temos: NARUTO BORUTO
  • Simbolių: Uzumaki Naruto
  • Ocassion: Cosplay, Helovinas
  • Tipas: Ekrano užsklandą
  • Dydis: Adjustable
  • Medžiaga: Vienoda Medžiaga, Lieti
Papildoma informacija