1 set C20 ER16 5/6/7/8/10/12/14/16mm variklio veleno Graviravimas mašina įrankio laikiklis+9/11/16pcs collet chuck ER įrankių laikiklis veleno
€31.75 €15.24

1 set C20 ER16 5/6/7/8/10/12/14/16mm variklio veleno Graviravimas mašina įrankio laikiklis+9/11/16pcs collet chuck ER įrankių laikiklis veleno

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w124231

Gerbiami klientai, kviečiame jus į mūsų parduotuvėje, mes jums geriausias paslaugas, linkime jums laimingų apsipirkti.

Collet Chuck Paaiškinti

Prašome kreiptis į šiuos skaičius už visus modelius, įskaitant skaičius vienetų rodoma aukščiau:

Pastabos

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 mm klaida,ačiū. 2.Pakrautas variklis, kartais yra sunku, buvo geriau naudoti šildymo principas, šilumos bilges šalta trauktis į įdiegta efektas bus geresnis.

Aprašymas

Produkto pavadinimas: ER16 Nustatyti Variklio veleno Visos Serijos Variklio Veleno Medžiaga: Plieno 40CrMnTi Collet Chuck Medžiaga: 65Mn Variklio Veleno Tikslumas: 0.005 mm Collet Chuck Tikslumas: 0.015 mm Įrenginio turi šilumos skyles įrankių laikiklis!

Produkto savybės ir nuotraukas

1. Pagaminti iš aukštos kokybės, specialiai spyruoklinio plieno 2. Grūdintas ir tikslumo žemės 3. Pastatytas savarankiškai Išleisti dizaino ir įrankiai niekada įstrigti turėtojas 4. Plačiai naudojami, ištekinimo, frezavimo, gręžimo, šilko ataka, skulptūra, CNC, ir kitokio tvarkymo. 5. Naudoti su bet standartinis NUMERIS collet griebtuvai aušinimo skysčio-thru tool programas. 6. Kiekvieną collet yra gerai supakuoti į atskiras apsauginis konteineris su etikete.

Apie įmonę

1. Esame profesionalus gamintojas mašina, įrankiai ir reikmenys, skirti dvasia, novatoriškas ir geriau aptarnauti klientus. 2. Mūsų gaminiai yra griežtai tikrinami ir kokybė yra labai stabilus. 3.Mes priimame pasirinkimas, mažmeninės prekybos, didmeninės prekybos ir transporto rūšį.Kai jums pasirinkti mus, mes jums tarnauti visa širdimi.Mūsų sertifikavimo ir gamybos aplinkoje yra keičiamas taip:

Apie pristatymo

Mes garantuojame pristatymas per 72 valandas po jūsų apmokėjimo.Atvykimo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, paprastai reikia 10-30 dienų nuo paprastu paštu (www.laiptaiidangu.lt standartas transportas, epacket, Kinija Paštu, oro paštu, ir kt.).Sklypai paprastai neturi muitinės problemas su paprastu paštu.Jei perkate didelės vertės prekės ir pasirinkti express transportas (DHL, EMS Armex ir kt.), gali būti, tarifai, kurie turėtų būti apmoka pirkėjas dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių.Pastaba: Prašome patvirtinti savo adresą, prieš pateikiant užsakymą.Kai prekės vežamos iš,, mes negalime pakeisti adresą.

Apie po pardavimo

Jei esate nepatenkinti prekių, mes būsime priimti, keisti ir grąžinti pinigus.Mes priimame grąžinamąsias išmokas arba susigrąžinti dalį pinigų, jei prekės turi kokybės problemų.Susisiekite su mumis ir grąžinti elementą prieš ginčo prasideda

DUK

Q : Kaip stebėti skubus pristatymas?A : Stebėti jį per šią nuorodą : www.17track.net Q : Kaip aš galiu įdėti daug, kad už mažesnę kainą?A : Jei jums reikia daug, kad jūs galite įdėti nemokamos tvarka.Tada pabandykite susisiekti su mumis ir aptarti detales.Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, klientų aptarnavimo rasite ir atsakyti į jūsų klausimus per laiką.

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, gręžimo stovo, 2 ašinis variklis, vynuogių pjovimo staklės, chuck collet, er32 collet rinkiniai, collet er16, įrašo er 20, plonas veržliarakčio įrankių rinkinys, mta2.

  • Variklio Veleno Tikslumo: 0.005 mm
  • Variklio Veleno Medžiaga: 40CrMnTi Plieno
  • Modelio Numeris: ER16 Rinkinys Tipas Variklio veleno Visos Serijos
  • Collet Tvirtinimo Medžiagos: 65Mn spyruoklinio plieno
  • Collet Chuck Tikslumo: 0.015 mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Prašymas: Frezavimo Cutter
Papildoma informacija