K&F Sąvoka 37/40.5/43/46/49/52/55/58/62/67/72/82mm MC UV Apsauga Plonas Filtro Rėmelis su Multi-Atspari Danga, skirta vaizdo Kamera
€9.91 €8.02

K&F Sąvoka 37/40.5/43/46/49/52/55/58/62/67/72/82mm MC UV Apsauga Plonas Filtro Rėmelis su Multi-Atspari Danga, skirta vaizdo Kamera

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w12410

UV filtrai yra pagaminti iš Japonijos importuotų stiklo, Apsaugo objektyvą nuo purvo, įbrėžimų, pirštų antspaudų ir nuo sugadinimo.

Super plonas ir lengvas aliuminio rėmas, maksimali sumažinti poveikį šviesos ir veiksmingai vengti tamsaus kampo, plataus kampo fotografavimo.Super plonas ir lengvas aliuminio rėmas, maksimali sumažinti poveikį šviesos ir veiksmingai vengti tamsaus kampo, plataus kampo fotografavimo.

Šis UV filtras sumažinti migla ir pagerinti kontrastą su vaizdo ir skaitmeninio vaizdų, sumažinant sumą, ultravioletiniai (UV) šviesą ir padeda pašalinti melsva mesti nuotraukas.

Prašome patikrinti, ar jūsų fotoaparato objektyvo sriegio dydis(paprastai žymima kažkur ant objektyvo barelį arba spausdinta po objektyvo dangtelis), prieš užsakant.Skaičius yra visada prieš "ø" (skersmuo) simbolis.

K&F UV filtras, pagamintas su importuojamų stiklo 99.6% pralaidumas.Ji yra ekonomiškai efektyvus sprendimas, skirtas apsaugoti jūsų skaitmeninio fotoaparato objektyvą nuo dulkių, drėgmės, pirštų antspaudų, įbrėžimų ir pažeidimų.Šis filtras gali būti laikomi ant savo fotoaparato objektyvą visais laikais.

Anti-reflective žalia danga, filtras ultravioletinės šviesos ir veiksmingai sumažinti filtro paviršiaus atspindys, iš esmės pagerinti šviesos pralaidumas ir spalvos balansas.

Laimėti poliravimo objektyvas, tačiau nuotraukos išlaikyti aišku, kai kulka teleobjektyvą

Super plonas ir lengvas aliuminio rėmas, maksimali sumažinti poveikį šviesos ir veiksmingai vengti tamsaus kampo, plataus kampo fotografavimo.

Žymos: mini usb į rj45, 40.5 mm filtro rinkinys, baseinas plieno, benro filtro laikiklis, fujifilm apsaugos filtras, k f sąvoka nd, vyrai filtrai, k f koncepcija, kibirkštis oro filtras, tianya nd.

  • Tipas: UV Filtras
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: K&F KONCEPCIJA
  • Modelio Numeris: MC UV Apsauga Filtras
Papildoma informacija