Close Up Filtras Nustatytas & Atveju (+1+2 +4 +10)
€13.02 €11.46

Close Up Filtras Nustatytas & Atveju (+1+2 +4 +10) "Olympus" OMD EM5 OM-D E-M5 Mark II III 2 3 su 14-150mm f/4.0-5.6 II Objektyvu Fotoaparatas

4 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w121692

Multi Coated 4 gabalas Arti Filtro Rinkinys, sudarytas iš +1, +2, +4 & +10. Tai yra puikus, ekonomiškas alternatyva makro objektyvą.Close-up filtrai siūlome pasaulyje naujas ir kūrybines galimybes.Jie gerai dirbti su tiek tradicinių, tiek & skaitmeniniai fotoaparatai.Rinkinys ateina su patogiu nešiojimo dėklas.

Produkto Savybės

Šie filtrai sumažinti minimalų fokusavimo atstumą, bet objektyvas, teikiantis makro-kaip rezultatai.Lengvai stovai ant priekio, ant objektyvo, kad būtų galima išsamiai arti makro nuotraukas nedidelių objektų, pvz., vabzdžių, monetų, gėlių ir kt.

Netoli Iki Filtro Rinkinys (+1, +2, +4, +10) yra 4 close-up lęšiai, skirti naudoti siekiant makro-kaip rezultatai su beveik bet kokio objektyvo jums suporuoti juos su.

Close-up lęšiai yra iš esmės dioptrijos, kad jūs įdėti per savo objektyvą, siekiant sumažinti minimalų fokusavimo atstumą iki sumos, nurodytos ant filtro.Galite sujungti filtrai kartu, siekiant padidinti savo jėgą ir sureguliuoti savo artimąjį parametrai.

Šie filtrai yra pagaminti iš premium klasės optinio stiklo ir funkcija dual siūlai lengvai, kai derinant su kitais filtrais).Balistinių nailono filtras piniginės yra įtraukta į rinkinį apsaugos ir išlaikyti savo filtrai kartu.

Atkreipkite DĖMESĮ, KAD: Tai arti rinkinys yra suderinama su visais 58mm filtro dydis lęšius.Prašome patikrinti, ar jūsų fotoaparato objektyvo sriegio dydis prieš užsakant

Paketas Apima

1x close up +1

1x close up +2

1x close up +4

1x close up +10

1x filtras atveju

VISKAS ĮSKAIČIUOTA

Priedu Tik , Fotoaparatas , Objektyvas, nuotraukų aukščiau neįtraukti

Garantija ir Garantijos:

1.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantinį laikotarpį.Jūs turite mums pasakyti, ką trūkumas.Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

3. mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčių

4. Jei turite kokių nors problemų su pavedimo arba pristatymas, prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų.būtume labai dėkingi!

Feadback:

Mes labai vertiname jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus vieną kartą, kad baigta, mes suteiks puikių atsiliepimų absoliučiai.

Žymos: olympus omd, blykstė olympus omd 10, drv8301, atveju, jei "olympus" tg6, olympus om-d e m10, canon g7x, olympus pen e pl8 e pl9, pl6, em5, olympus omd em5.

  • Arti objektyvo Filtras: Leidžia makro fotografija, naudojant standartinį objektyvą
  • Savybės: Idealiai tinka fotografuoti mažus daiktus
  • Aksesuarai Tipas: Apima +1 +2 +4 ir +10 filtrai & filter atveju
  • Prekės Pavadinimas: neopine
  • Filtro Dydis Skersmuo: 58mm
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Uždaryti rinkinys
  • Modelio Numeris: ZCL-008
  • Funkcijos 1: Aukštos kokybės produktas, pagamintas importo optika stiklo ir dervos,aukščiausio lygio o
Papildoma informacija