AABB-Pakeisti Apsikeitimo Thumbsticks (8 vnt) Tinka PS4 DualShock 4 Ir Xbox Vienas Xbox Vienas Elito Nintendo Jungiklis Pro Valdytojas
€12.65 €9.50

AABB-Pakeisti Apsikeitimo Thumbsticks (8 vnt) Tinka PS4 DualShock 4 Ir Xbox Vienas Xbox Vienas Elito Nintendo Jungiklis Pro Valdytojas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w120691

Rinkinys 8 Xbox Vienas Elito Belaidis valdiklis pakeitimo thumbsticks.

Dėl pakeisti savo Xbox vienas Elito wilreless Valdytojas thumbsticks.Taip pat naudoti šias nustatyti kaip mods reguliariai Xbox Vieną &PS4 Valdytojas

Kiekvieno užsakymo ateina su 4 cilindro ir 2 įgaubtas 100% silikono prakaito nemokamai spaustuvai+2 Metalo Apačios-thumbsticks ir Atsuktuvas Priemonė juos pakeisti.

Apsikeitimo Tikslumo Platforma Pakelta Anti-slip Gumos Analog Stick Spaustuvai, skirti žaidimas besikeičiančios tikslumas ir greitis.Shotting daugiau!Įgaubtas kairę stick danga ir komfortą, kuris sumažina rankų ir nykščio nuovargis,Puikus Halo, COD.

Lengva pakeisti - išnarstyti savo PS4 ar Xbox vienas valdiklis su mūsų Įrankių ir pakeisti dugną thumbsticks ir nemokama apsikeitimo silikono thumbsticks.

Geriausias Naujas Aksesuaras Moded Jūsų Xbox Vienas ir PS4 Kontrolierius!

IMTIS SAVO ŽAIDIMĄ Į KITĄ LYGĮ!

Norėtumėte labiau kontroliuoti savo valdytojas?

Turi nykštį kada nors paslydo kritiniu momentu?

Ar jūs dėvėti savo valdikliai nykščio tvirtinasi?

Ar bandėte kitus spaustuvai, kad nukristi arba susidėvi?

Su šiomis Xbox vienas Elito Apsikeitimo thumbsticks galite pakeisti savo PS4 ir Xbox vienas duomenų valdytojas daugiau shotting.

Mes naudojame užsakymą silikono, PUIKIAI tinka nykščio spaustuvai, tai brangiau nei kitų variantų, bet ji VERTA!Metalo stulpelio ilgo naudojimo.

Mūsų yra specialiai pagamintas, kad tilptų PlayStation 4 ir Xbox vienas

Apsikeitimo Įgaubti ir Išgaubti thumbsticks Didesnį komfortą ir sukibimą revoliuciją žaisti

Sutaupyti pinigų.Jei jūsų Xbox vienas Elito belaidis valdiklis thumbsticks buvo suskirstytas naudoti šį produktą, o ne pirkti naujas Elito bevielio kontrolierių

Puikiai tinka kabinti kuria, ir greitą reakciją

Didesnis sąlyčio paviršius užtikrina geresnę kontrolę

Kiekvieną rinkinį sudaro 6 spaustuvai + 2 metalo apačios thumbsticks ir Atsuktuvas Įrankis.Pagerinti savo žaidimo šiandien!

Spalva: Juoda / Mėlyna

Medžiaga: silikonas + metalas

Dydis: 2*2*2cm

Pakuotės Turinys:

6 * Spaustuvai

2 * Metalo Apačios Thumbsticks

2 * Atsuktuvas Įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: valdytojas xbox formos, dualshock, rankena nintendo jungiklis, Xbox 360, rankena joycon, žaidimas xbox, playstation 4 plius, žaidimų pulto " playstation 5, nustatyti valdiklio xbox, vienas s xbox.

  • Prekės Pavadinimas: SODIAL
  • Su USB: No
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Modelio Numeris: žaidimų Priedai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija