Atsparus vandeniui Batų Apima Vandeniui Batų Padengti Silikono Medžiaga Unisex Batai Apsaugos nuo Lietaus Batai vidaus Lauko
€5.03

Atsparus vandeniui Batų Apima Vandeniui Batų Padengti Silikono Medžiaga Unisex Batai Apsaugos nuo Lietaus Batai vidaus Lauko

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w12024

Visada padaryti savo batus šlapias ir purvinas per lietingą dienų?Neperšlampamų Batų Apima gali išspręsti jūsų problemą!

Šių batų dangteliai yra sukonstruotas pagal vandeniui atspari medžiaga siekiant apsaugoti jūsų mylimasis batus nuo lietaus, ižas, ir sniego .

Savybės neslystantis padas-100% apsaugo nuo atsitiktinio slydimo .Jos u ltra-elastinga ir nešiojamų dizainas taip pat leidžia nešioti jį iš savo kišenės.

SAVYBĖS: ANTI-SLIP PADAS DIZAINAS - padas iš vandeniui batų apima yra specialiai sukurta su padidinta disko formos modelius.Ji siūlo puikų sukibimą siekiant užtikrinti, kad jūsų sąlygomis išlieka, įsitikinkite, ant slidžios dangos arba šlapios grindys.

Atsparumas VANDENIUI - Išvengti permirkusius batus ir šlapia koja lietaus, ižas, ir sniego dienas.

PLATI PROGRAMŲ - vientisas batų apsaugos dangteliai yra vientisas ir 100% atsparus vandeniui ir dirtproof.Ji saugo jūsų batus nuo vandens, aliejaus, purvo, purvo, lietaus, sniego ir įvairiose veiklos srityse, pavyzdžiui, pėsčiųjų, sodas, automobilių plovimas, kulinarija, kempingas, žvejyba, kelionės ir t.t.

PATVARUS & DAUGKARTINIO naudojimo - Mūsų silikono rodyti dangteliai yra daugkartiniai ir gali būti patogiai dėvėti iki 2000 kartų.

PATOGU - Sulankstomas, lengvas nešioti ir saugoti; Daugkartinio naudojimo, lengvai valomas, nuplaukite ir nusausinkite.

S PECIFICATIONS: Medžiaga: Silikono guma Spalva: Balta/ Juoda/ Pilka/Geltona/ Mėlyna/ Rožinė Dydis:

Komplektą SUDARO: 1 pora x Vandeniui Batų Apima

Žymos: asamblėjos lada kalina, surinkimo dėžės 30 20, asamblėjos lizdas 10mm, audi a4 lemputes nuotolinio, asamblėjos saugojimo dėžutė, asamblėjos honda xr400, audi a4 juoda rankena, asamblėjos mažų nepilotuojamų, assen motogp grandinės.

  • Medžiaga: Guma
Papildoma informacija