500pcs / roll vaikams, kanceliarinės prekės atlygį dienoraštis lipdukas gyvūnų mielas
€4.16 €2.75

500pcs / roll vaikams, kanceliarinės prekės atlygį dienoraštis lipdukas gyvūnų mielas "PASIDARYK pats" vandeniui etiketė, lipdukas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w119973

produkto informacija 1.Vaikų Motyvacija Lipdukai: Mokytojas vertinimo asistentas studentams šiandien skaitmeninio amžiaus.Naudokite šią atsiliepimų pridėti šiek tiek nuojauta, kad viktorinos ir kokybės medžiagos ir apdovanoti mokytojus meme lipdukai.

2.500 rinkiniai unikalų dizainą: Kiekviena įkvepiantį lipdukai suaugusiems ir vaikams ateina su 300 meme etiketės nepriklausoma konstrukcija 15 rūšių mielas gyvūnų, suteikia įkvėpimo ir padrąsinimo.Kiekvienas lipdukas yra 1 colio skersmens ir puikiai tinka studentų ir kolegų naudoti testai, esė, disertacijas ir ataskaitas.

3. Tinka visų amžiaus grupių ir amžiaus: Visi apdovanoti lipdukai mokytojų tinka klasėse, vaikams, paaugliams ir suaugusiems žmonėms!Tiesiog žievelės kiekvieną lipduką nuo popieriaus ir įklijuokite jį!Mes garantuojame, kad šie mokytojų meme lipdukai yra labai svarbi priemonė studentams klasėje.

4. Skatinkite ir apdovanokite savo mokinius: Įdomus ir teigiamas gera šūkiai plius teigiamas stiprinimas yra puikus atlygis už gerą darbą!Studentai bus dėkingi šioms temoms ir įdomus meme lipdukai mokytojai šiandien skaitmeninio amžiaus!

5. Puikus dovanos: Šie skatinimo lipdukai yra puikus dovanos mokymo draugams ar kolegoms.Mes garantuojame, kad jie bus rodomi šypsenos studentų veiduose, ir padėti jiems susisiekti su klasės!Jie taip pat gali tarnauti kaip įkvepiantį lipdukai suaugusiems!

Žymos: juoda gelio rašiklis, pieštuku žaislas, animacinių filmų raštinės reikmenys, kawaii, vaikas mokykloje tiekimo, animacinių filmų gumos, žymos kawaii, vaikas daug dovanų, kawaii daug, staliaus pieštuko.

  • Tekstūra: Kraft Popierius
Papildoma informacija