Ultragarso Pelės Atstumiantis Automobilių Netoksiškas Mažos Galios Pelės Repeller Už Saugoti Nuo Graužikų Ir Kiaunės Toli
€9.40 €6.02

Ultragarso Pelės Atstumiantis Automobilių Netoksiškas Mažos Galios Pelės Repeller Už Saugoti Nuo Graužikų Ir Kiaunės Toli

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w119511

Produkto Aprašymas:

Darbinė Įtampa:DC 12V

Srovė:Darbo 40mA, Laukimo 5mA

Dažnis:12kHz-25kHz

Indukcijos Režimas: Vibracija indukcijos

Apimtis:40㎡

Skaičius, Vnt:1PC

Savybės:

Saugiai Atbaidyti Kenkėjus - transporto priemonės, kenkėjų repeller veiksmingai naudoja ultragarso vibracija, kad atbaidyti kenkėjus ir gyvūnus be žudymo ar rimtai sužeisti juos.Dažnių diapazonas yra 12kHz-25kHz.

Kelią Transporto priemonių Žala - transporto priemonės graužikų repeller atstumia žalingos gyvūnus, pavyzdžiui, peles, kurmiai, chipmunks ir martens sukelia brangus žalos jūsų automobilio variklį, ratus ar interjero.

Parkas Su Pasitikėjimo - ši ultragarsinį kenkėjų atbaidymo parkas su ultimate tikėjimą.Aprėpties zonos virš 40 kvadratinių metrų, jūsų transporto priemonė yra saugomi nuo visų virš ir po žeme kenkėjų.

Lengva Įdiegti - jūs turite padaryti, tai prijungti du laidus prie automobilio elektros grandinėje.Juoda švinas/katodo(-), raudonasis švino/anodo(+).

Kai jungiklis mygtukas įjungta, gaminys persijungia self-test mode ir tada pereina į darbo režimą.

Pakuotė:

1 x Ultragarso Transporto priemonės Gyvūnų Repeller

1 x Tvirtinimo Įrankis

2 x Tvarsliava

1 x Vartotojo Vadovas

Darbo režimas:

Žemos Įtampos Signalą: Kai maitinimo įtampa yra mažesnė nei 9.2 v, produktas bus įvesti aliarmo režime ir skleidžia garso signalą 1 hz, kuri truks amžinai.Šiuo atveju, gaminys neveikia.

Galia savarankiškai bandymas: Kai pradinė galia, produktas bus eiti į savikontrolės klausimus.Pirma, raudonos šviesos mirga tris kartus, tada balta šviesa mirga tris kartus, ir tada signalą.

Darbo procesas:

1-15s, raudona lemputė tris kartus, tada 12k-25kHz, ultragarso bangos yra galia, kartu su balta LED lemputė mirksi. 16-30s, produkto laukimo. 31-50s, kartoti procesą, 1-15s. 51s-1min 10s, produkto laukimo. 1min 11s-1min 40s, kartoti procesą, 1-15s.

Atlikus minėtus veiksmus, sustabdyti 1min.Tada pakartokite pirmiau veiksmus du kartus, sustojimo 3min ir 5min atitinkamai.

Vibracija indukcija: Kai maitinimo įtampa yra didesnė negu 9.2 V, produktas pereina į darbo režimą.Kai produktas aptinka vibracijos automobilį, jis automatiškai nustoja veikti. 5 minutes po to, kai automobilis sustoja, produkto įsijungia automatiškai ir pradeda dirbti dar kartą.

Montavimo būdas:

Atidarykite variklio skyriaus dangtis automobilį, nustatyti gaminio tinkamą poziciją ir kabinos viduje, ir tada prie pabaigos raudona linija saugikliu į teigiamą polių automobilio akumuliatorių, ir juodą laidą prie neigiamo poliaus.

Kai jungiklis mygtukas įjungta, gaminys persijungia self-test mode ir tada pereina į darbo režimą.

Pastabos:

1. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių, 1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos: 40x90cm pelės mygtukai, kiaunė atstumiantis automobilį, doc kiaunė, perimetro signalizacijos, fg marder, automobilio lipdukas, dr martin, lauko pelės repeller, lino pelės, mažas doc kiaunė.

  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • Kenkėjų Rūšis: Pelių
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: Taip
Papildoma informacija