4 Žandikaulio Chuck už 5Inch Medienos Tekinimo staklių Griebtuvas 2500RPM Mašinos su Sriegis M33 Turėtojas
€167.22 €143.81

4 Žandikaulio Chuck už 5Inch Medienos Tekinimo staklių Griebtuvas 2500RPM Mašinos su Sriegis M33 Turėtojas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w118797

Produkto Aprašymas

5" 4-Žandikaulio Medienos Apdirbimo Griebtuvas Su Didelio Tikslumo Šis universalus woodturning chuckas yra pagaminti iš aukštos kokybės grūdinto plieno, atsparus suspaudimo ir turi ilgą tarnavimo laiką.Tai kampine pavara chuckas yra automatinio centravimo funkcija, kuri pašalina reikia pakartotinio kalibravimo diegimo metu.Šis 4-žandikaulio chuckas turi platų tvirtinimo diapazonas ir gali turėti pramonės dalių, kurių dydis svyruoja 1,8" / 45 mm - 3.9" / 98 mm.Dviejų vidinių ir išorinių varžtų užtikrinti griebtuvas su medienos apdirbimo staklės sandariai užtikrinti saugų ir efektyvų chuckas.Kokybės Medžiaga Aukšto Tikslumo Aukštos Kokybės Nasrus Pilna Priedai Platus Taikymas

Savybės Ir Informacija

【KOKYBĖS MEDŽIAGOS】 - tekinimo staklių griebtuvas korpusas pagamintas iš aukštos kokybės grūdinto plieno, kuris turi didelį stiprumas ir kietumas, yra patvarus spaudimą ir turi ilgą tarnavimo laiką. 【DIDELIO TIKSLUMO】 - Šis 4-žandikaulio chuck turi savarankiškai centravimo funkciją, kuri nereikalauja kalibravimo diegimo metu, sutaupyti laiko ir pagerinti darbo efektyvumą.Tikslumo inžinerijos fiksavimo kampine pavara perdavimo ir sklandžiai neeilinio stiprumo, pagerinti tikslumą chuckas. 【AUKŠTOS kokybės ŽANDIKAULIŲ】 - Kiekvieno žandikaulio gali būti koreguojamas centre su puikiu įtempimo jėga, kuri padidina lankstumą medienos tekinimo griebtuvas, ir taip pat gali turėti dauguma formų darbo vienetų. 【Pilna PRIEDAI】 - pilną tekinimo staklių griebtuvai, įskaitant kampinė pavara, kelias apkabas ir montavimo įrankiai, dvi deformacijos rankovėmis, pareikšti didelę patogumo savo veiklos. 【PLATUS】 - Tai kampine pavara chuckas yra varžtas universalus adapteris, kuris tinka paprasti tekinimo, šlifavimo, frezavimo staklės, gręžimo staklės, ir staklių priedai, medienos apdirbimo staklių priedai, ir kitas staklių priedai.

Specifikacijos

Siūlai: M33 su pikio 3.5 Straipsnio Nr.: ZA10342 - 919849 Sriegio Gylis: 1.54" / 39 mm Svoris: 8.8 kg / 4 kg Įtempimo Diapazonas: 1.78" / 45 mm - 3.86" / 98 mm

Pagrindinės Savybės

Atsparus dilimui ir Patvarus turas chuck korpusas pagamintas iš aukštos kokybės grūdinto plieno, ir visi vadovas bėgiai ir guolių paviršių tikslumo apdirbta, patvarumo.

Savęs Centravimas, Nes į aikštę plokščio stačiakampio formos siūlais ant ritės vielos yra lygūs, keturi nagai turi tą pačią judėjimo atstumą ir funkciją automatinis centravimas.

Tikslumo Kampine Pavara kampine pavara kontrolę, tikslumą, medienos apdirbimo chuck operacija.Kiekvieną kartą ją ištraukė, ji užtikrina pozicija tvirtinimo dalys ir supranta, tiksli mašinos veikimą.

Aukšta spaudimo Jėga, tvirtinimo įvairių šio chuckas yra 1,8" / 45 mm - 3.9" / 98 mm.Spaudimo jėga žandikaulio yra didelis, kuris užtikrina, kad tai nėra lengva nuslysti tvarkant darbo dalių.

Saugumo Užraktas Varžtas vidinės ir išorinės varžtus priveržkite pažymėkite chuck sandariai ant medžio apdirbimo staklės, siekiant užtikrinti saugų ir efektyvų chuck operacijos metu ir užtikrinti darbo efektyvumą.

Plačiai Naudojamas Šis 4-žandikaulio tekinimo staklių griebtuvas yra labai pritaikyti, gali būti naudojamas su tos pačios serijos, žandikauliai, ir gali turėti įvairių sudėtingų formos pramonės dalys, pvz., dubenys ir lazdos.

Pakuotės Turinys

1 X Savęs centravimas 4-Žandikaulio Chuck 1 X Operacinės Priemonė 1 X Vairuotojas, 2 X Šešiakampis Raktas

Žymos: k01 63, chuck medienos, lineair geležinkelių, dalis medienos tekinimo staklės, chuck collet, greitai chang įrankis paštu, cnc tailstock, cnc, 4 žandikaulio tekinimo staklių griebtuvas, cnc eilė.

  • Sriegio gylis:
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sriegio skersmuo:
  • Bendras Skersmuo:
  • Gylis su žandikaulių:
  • Siūlai:
  • Modelio Numeris: MX-125MGKP0000001V0
  • Įtempimo diapazonas:
  • Svoris:
  • Gylis be žandikaulių:
Papildoma informacija