Wiistar Vyrų AV CVBS Moterų SVIDEO, kad Moterų HDMI Audio Video Converter 1080P Composite Adapteris, skirtas
€21.84 €13.54

Wiistar Vyrų AV CVBS Moterų SVIDEO, kad Moterų HDMI Audio Video Converter 1080P Composite Adapteris, skirtas " Blu-ray DVD HDTV

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w118087

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Jums Patiks Daugiau Palankios Kainos.Sveiki atvykę !!! ^-^ Wiistar Vyrų AV CVBS, S video HDMI Audio Video Converter 1080P Composite Adapteris, skirtas " Blu-ray DVD HDTV Įžanga:

Į Wiistar Vyrų AV RCA, S-Video HDMI konverteris, kuris konvertuoja AV signalo ir S_VIDEO vaizdo signalas ir FL/FR stereo garso signalus, HDMI vaizdo signalo ar garso.Padėti vartotojui gauti aukštos kokybės HDMI vaizdo signalo forma normalus CVBS ir S_VIDEO signalas (standartinė-definition480i,576i).Taip, kad galite žaisti nemokamai TV,VHS VAIZDAJUOSČIŲ,DVD grotuvams ir pan.

Pastaba:

S-video prievado, yra moterų, ne vyrų.

Turi naudoti micro kabelis galios.

Prašome nustatyti rignt formatą DVD, kai jūs paspauskite mygtuką, šis produktas, ten turėtų būti ne fotoparoda įjungus SVIDEO signalo įvestis, tik av įvestis.Savybės:

1.Įvesties prievadai: 1 x Male CVBS(Geltona, Balta, Raudona); 1× Moterų S-VIDEO

2.Išvesties prievadai: 1 x HDMI

3.HDMI išvestis Skiriamoji geba: 1080p50Hz. 720p50Hz

4.CVBS įvestis : PAL_B/N/M NTSJ_M/J/Nc

5.S-VIDEO įėjimas: PAL_B/N/M NTSJ_M/J/Nc

6.Nereikia įdiegti tvarkyklių, nešiojamų , lankstus, plug and play.

7.Mažos galios, Nėra maitinimo adapteris.

8.Suderinama HDMI1.3

9.Matmenys(mm):110(L) X 84(W) X 28(H)

10.Wight(g):63g Pakuotės Turinys:

Pagrindinis įrenginys(Male AV+S-Video į Moterų HDMI )*1

Micro USB kabelis*1

Naudotojo Vadovas*1

Apie mokėjimą:

1.Priimti mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis Mokėjimo, kad www.laiptaiidangu.lt palaiko.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 19 dienų nuo aukciono pabaigos, jei negalite kasos iš karto po aukciono uždarymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

3.Pateikite specialių pageidavimų(paketus, vertės deklaracija ir pan.), kai jūs atlikti mokėjimą, arba siųsti mums žinutę.

Apie siuntą:

1.Visos prekės yra vežamos visame pasaulyje, taip greitai, kaip įmanoma, ir, jei turite konkrečių laivybos reikalavimas, prašome pranešti mums prieš pristatymas.

2.Mes neturime turėti jokių papildomų importo muitų, mokesčių, PVM ar kitų paslėptų mokesčių.Apsidrausti galite mokėti minimalius mokesčius, mes skelbiame savo prekių kaip dovana su mažesnės, prekės vertės.Taigi, prašome mus informuoti iš anksto, jei jūs turite reikalavimai prekės vertės prieš pristatymas.

3.Visi siuntiniai siunčiami per įprastu paštu(KN paštu, HK post) yra ribotos svorio per 2KG, todėl, jei jūsų sklypas antsvorio, mes pasirūpinsime, kad jūsų sklypas per 2 sklypus.

Po pardavimo:

1.Prašome įsitikinti, kad pakuotė gautus yra gera situacija prieš jums pasirašyti jį.

2.Jei turite kokių nors problemų su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, be abejo, o ne palikti atsiliepimus ar darbo ginčų, ir mes pasistengsime ją išspręsti artimiausiu metu.

3.Mūsų paslaugų tikslas yra padaryti kiekvienas klientas turi gerą prekybos patirtį.

4.Prašome suteikti mums teigiamų atsiliepimų & a 5 star " peržiūrą, kuri atneš geresnio sukurti galimybę mūsų parduotuvėje.Geras grįžtamasis ryšys bus grąžinti jums.

5.Pasiūlymai yra sveikintini.

Žymos: hdmi ypbpr, hdmi, s video, hainaut vga, moterų svideo skaičiuoklė, svideo, hainaut į cvbs skaičiuoklė, derinamas vaizdo, hainaut hdmi, kabelio svideo, bluray dvd.

  • Prašymas: daugiaformačių
  • Jungtis A: Vyrų 3RCA, S-Video
  • Įvesties Vaizdo Sistemos: PAL/NTSC
  • Modelio Numeris: av, s-video hdmi
  • Dydis: 0.5
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: wiistar
  • Kištuko Tipas: NĖRA
  • Jungtis B: HDMI
  • Elemento Tipas: vaizdo keitiklis
  • Lytis: Vyriška-Moteriška
Papildoma informacija