Šiaurės Lokys Audinių Langelį Sauso Drėgno Audinio, Popieriaus Atveju Turėtojas Audinių Atveju Vystymo Organizatorius Namų Automobilių Biuro Tualeto Stalas Stalo
€9.92 €6.65

Šiaurės Lokys Audinių Langelį Sauso Drėgno Audinio, Popieriaus Atveju Turėtojas Audinių Atveju Vystymo Organizatorius Namų Automobilių Biuro Tualeto Stalas Stalo

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w1170

Ypatybė:

1.Praktinio dizaino - nosinė gali būti lengvai pakeičiami.Tuo pačiu metu, popieriaus išeiti carton priima anti-drop dizainas, siekiant užtikrinti sklandų gavyba popieriniu rankšluosčiu.

2.Aukštos kokybės medžiagų - pp medžiaga, naudojama tai veido audinių įrašą, yra aukštos kokybės ir patvarus.Bekvapis, sklandžiai liesti, nėra lengvai deformuojasi ir sugadinti.

3.Kompaktiškas dydis - tradicinis plonas popierius ir popieriaus ritinėlio dydis yra 6.7 * 6.1 colių plonas kartonas.

4.Romantiško stiliaus - Šiaurės lokys, skirtos audinio lango turėtojas, patogiau ir ekologiška.Puikiai naudojamas kaip servetėlių dėžutės ir valgomasis, miegamasis, gyvenamasis kambarys apdaila.

5.Funkcijos ir patogumas - servetėlės, kad yra atidarytas po naudojimo lengvai nešvarūs, dulkių ir kitų nešvarumų, ir šis langelis gali veiksmingai padėti jums išvengti tokių problemų

Savybės:

-Priimti PP medžiaga, ekologiškas, netoksiškas ir beskonis.

- Lengva įdiegti ir paprasta derinti.Dangtis nėra lengva skaidrių ir knyga gali būti lengvai pašalinta.

- Lokys-spausdinimo audinio lauke yra prabangus į meistriškumo, lygaus paviršiaus, lengvai valomas, patvarus ir dėvėti, atsparus vandeniui.

- Stilingas Šiaurės stiliaus, mielas ir žavus meškiukas dizainas.Mes siūlome 2 spalvas galite pasirinkti iš.

parametras:

Dydis: apytiksl. 17 * 15.5 cm / 6.7 * 6.1 colių

Medžiaga: PP

Spalva: balta ruda

pakavimo sąrašas:

1 * Šiaurės lokys audinių langelį

Žymos: balionėlis vystymo stalo, šiaurės audinių, lino tualetinio popieriaus laikiklis, nešiojamų tualetinio popieriaus langelį, audinių laikiklis bičių, padengia veido audinių langelį, lokys tualetas turėtojas, lauke audinių, durų makiažas, acryluc audinių langelį.

  • Medžiaga: Kita
  • Klojimo Būdas: Sėdynės Tipas
  • Stilius: Modernus
  • Taikoma Audinių: Ritininis Popierius
  • Tipas: Audinio Filtras
  • Modelio Numeris: Šiaurės lokys audinių langelį
Papildoma informacija