Max 600KG dvipusiai Galingas Apvalus Neodimio Magnetas, Kablys Gelbėjimo Magnetas Jūros Žvejybos Įrangos Turėtojas D75mm+Žiedas 10M Virvė
€20.86 €12.93

Max 600KG dvipusiai Galingas Apvalus Neodimio Magnetas, Kablys Gelbėjimo Magnetas Jūros Žvejybos Įrangos Turėtojas D75mm+Žiedas 10M Virvė

5 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w116031

Ypatybė:

1.Kėlimo žiedas: magnetas yra įrengta apkabos ir vienoje pusėje yra priekinėje pusėje.Kėlimo žiedas gali būti prisukamas.Ji yra lankstesnė, nei įprasta, magnetas operacija, ir savo unikalaus dizaino struktūra tampa galingesnis.

2. Yra KETURIŲ rūšių traukimo jėgos neprivaloma, D48/D60/D67/D75. vertikalus siurbimo stiprus magnetinis taip pat yra trapi produktas, ar ne per dideles, kai naudojamas.

3. Utilizavimo žiedas yra magnetinis komponentas, sudarytas iš neodimio, geležies, boro nuolatinio magneto ir mažai anglies plieno apvalkalo.Dažnai naudojamas gelbėjimo geležies produktus, ežere, jūroje.Dėl to, ketaus korpusu, įsiurbimo yra kelis kartus paprasto magnetas, todėl procesas turi būti labai atsargūs, kad būtų išvengta žalos!

4. Tinkamai naudoti įvairiose aplinkose, yra skirtumai faktiškai siurbimo ir specifikacijos lenteles.Tai yra normalu!Tikrasis siurbimo naudojamų gali būti skaičiuojamas kaip du trečdaliai lentelė.

5. Aukštos kokybės: geriausiai danga, nuolatinis magnetinis, ilgas tarnavimo laikas, nėra lengva rūdžių.Susiję kablys ir virve, kad traukiant jėga daugiau stiprus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: NdFeB Magnetai ir 304 Plieno Plokštė

MAKS. Traukos Jėga: 100g/180g/250g/300g

Skersmuo: 48.7 cm/59.9 cm/67.7 cm/75.3 cm

Ilgis Virvę: 6mm 10m

Pakuotė:

1x Gelbėjimo Magnetas

1x Virvė

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: pekino universitete, magnetas neodimis, magnetas metalo žvejybos, iman neodimio, plikas magnetiniai, kaisi magnetinis laikiklis, finansų žvejybos įrankių, electr magnetas, Magnetas, magnetas neodimis žiedas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • MAKS. Traukos Jėga: 200g/300g/500g/600g
  • Skersmuo: 48.7 cm/59.9 cm/67.7 cm/75.3 cm
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Virvės ilgis: 6mm 10m
  • Medžiaga: NdFeB Magnetai ir 304 Plieno Plokštė
Papildoma informacija