DC 10-50V Padidinti Įtampos Nuolatinės Srovės 5A Maitinimo Modulis DC-DC Baterijos Įkrovimo LCD Ekranas
€8.48 €6.61

DC 10-50V Padidinti Įtampos Nuolatinės Srovės 5A Maitinimo Modulis DC-DC Baterijos Įkrovimo LCD Ekranas

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w116010

Padidinti nuolatinės įtampos nuolatinės srovės maitinimo modulis DCDC baterijos įkrovimo LCD ekranas

5A padidinti modulis (nuolatinės įtampos nuolatinės srovės LCD su crystal atveju)

1. Renginiai

1.1. Mygtuką galima visiškai uždaryti išėjimo!Dėl ypatingos padidinti architektūros, išėjimo įtampa yra įėjimo įtampa nuo tradicinių padidinti modulis yra išjungtas.Šis produktas padeda įveikti šią problemą.

1.2. Savisaugos gebėjimus, tradicinių padidinti modulis yra lengva sudeginti sąlygomis apkrovos pradėti, nustatyti išėjimo įtampa mažesnė nei įėjimo įtampa, išėjimo įtampos reguliavimas yra per didelis ir kt.Šis modulis padeda įveikti šias problemas ir suteikia daugiau apsaugos funkcijas. .Įvesties pabaigos anti-reverse apsaugos, atvirkštinis ryšys nedega; yra anti-moliuskui funkciją, galima tiesiogiai baterijos; dar daugiau-galia nuo srovės ir viršįtampių apsauga.

1.3. Platus įtampos diapazonas, iki 50V.

2. Produkto parametrai

Įėjimo įtampa: 9-45V (Kai įėjimo srovė yra didelis, atkreipti dėmesį į dalinį įtampa maitinimo linija)

Išėjimo įtampa: 11-50V, gamyklinis produkcija yra apie 15V (įėjimo įtampa yra didesnė už išėjimo įtampa, ERR sąsaja bus rodomas, ir išėjimo įtampa turi būti didesnis)

Išėjimo srovė: maksimali 5A (mažiau nei 90W), galia didesnė nei 5A arba 90W, automatinė apsauga.

Išėjimo galia: natūralus šilumos išsklaidymo 90W (per 5A)

Įtampa ekranas: rezoliucija 0.05 V, nuo 0-50V, faktinės klaidos ± 0.3 V (klientams griežtai tikslumo reikalavimai)

Dabartinis ekranas: raiška 0.005 A, nuo 0-5A, faktinės klaidos ± 0.1 A (klientams griežtai tikslumo reikalavimai)

Darbinė srovė: apie 30mA

Įvesties atvirkštinis ryšys apsauga: Taip

Išėjimo galas anti-moliuskui: Taip

Trumpo jungimo apsauga: Taip

Dydis: ilgis * plotis * aukštis 82 * 52 * 41mm

Svoris: 93g

3. Funkcija aprašymas

3.1. Modulis turi IN/OUT, ON/OFF du mygtukai: IN/OUT mygtuką, jungikliai įvesties įtampos ir išėjimo įtampa ekranas, ilgas paspaudimas gali pakeisti išėjimo srovė išėjimo galia ekranas; įjungimo/IŠJUNGIMO mygtukas valdymo išėjimas ĮJUNGTAS arba IŠJUNGTAS, kiekvieną kartą numatytasis išėjimo būsena yra IŠJUNGTAS.

3.2.CC potenciometras skirtas nustatyti įkrovimo srovę, sukimas pagal laikrodžio rodyklę, gali padidinti įkrovimo srovę, dabartinės vertės nustatymas turi būti nustatyti po prijungta baterija, gali ne tiesiogiai trumpas išvesties nustatymas; prieigos baterijos ĮKROVOS indikatorius (raudonas) sviecia, VISĄ indikatorius (žalias) šviečia kai visa; teisę CV potenciometras skirtas nustatyti išėjimo įtampa ir pasukite pagal laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti išėjimo įtampa.IŠ indikatorius yra išėjimo būsenos indikatorius, kuris mirksi, kai yra įtampos išėjime, kitaip jis yra išjungtas.

4. Kaip naudoti

4.1. Naudoti kaip įprastą padidinti modulis su apsaugos nuo viršsrovių

(1) Pakoreguoti CV nuolatinės įtampos prietaisą taip, kad išėjimo įtampa pasiekia įtampos norite.

(2) Reguliuoti CC srovės reguliavimas potenciometru daugiau nei 20 vijų.Reguliuoti CC potenciometras pagal laikrodžio rodyklę, kad išėjimo srovė pasiekti integruotos apsaugos vertė, kurį norite nustatyti.Jei KLAIDOS sąsaja yra rodomas po apkrova prijungta, tada koreguoti CC potenciometras pagal laikrodžio rodyklę.Padidinti ribą, srovės.

4.2. Naudoti kaip akumuliatoriaus kroviklį

Modulis be nuolatinės srovės funkcija negali būti naudojama įkrauti akumuliatorių.Nes įtampos skirtumas tarp akumuliatoriaus ir įkroviklio, sunaudoja elektros energijos yra didelė, įkrovimo srovė yra per didelis, dėl kurių padaryta žalos baterija.Todėl, akumuliatorių reikia įkrauti naudojant nuolatinės srovės pradžioje, ir automatiškai perjungti į pastovios įtampos apmokestinimo, kai apmokestinimo tam tikru mastu.

(1) Nustatyti kintamas mokestis įtampos ir įkrovimo srovė įkrovimo baterija (akumuliatorius jums reikia, ir reguliuoti išėjimo įtampą, krovimo įtampą;

(2) Pirmą pasukti CC potenciometras prieš laikrodžio rodyklę daugiau nei 20 posūkių, prijunkite akumuliatoriaus, pasukti CC potenciometras pagal laikrodžio rodyklę, ir palaipsniui didinti įkrovimo srovė įkrovimo srovė jums reikia.

5. Pastabos

5.1. Modulio pirkimo-išjungti ir išėjimo IŠ-trumpas, kitaip nuolatinės srovės funkcija bus negaliojanti.

5.2. Prašome užtikrinti, kad elektros energijos tiekimas yra daugiau galios negu reikalaujama išėjimo apkrova.Prašome sumažinti energijos naudojimą, kai modulis yra karšta!

5.3. Prašome perskaityti gaminio aprašymą atsargiai, prieš naudojant jį.Nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo, nebus kompensuota.

5.4. Jis nepalaikomas reguliuoti nuolatinės srovės vertės, shorting išėjimo įtampa.

6. Pakuotė

1 * Padidinti Įtampos Nuolatinės Srovės 5A Maitinimo Modulis

Žymos: nuolatinės srovės vairuotojas led, dps3005, vairuotojo ic led, reguliuojamas maitinimo reikmenys, "pasidaryk pats" maitinimo šaltinis, nuolatinės srovės įtampa, lt1083, 50V 5A, 50v 5a maitinimo šaltinis, dc žemyn žingsnis.

  • Srovės Tipas: Normalus
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: Voltmeter Modulis
  • Naudojimas: Voltmeter Modulis
  • Etapas: Normalus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
Papildoma informacija