Madinga Oda, Minimalistinis Pen Medienos Pelėsių Pjovimo 2020
€28.51 €23.38

Madinga Oda, Minimalistinis Pen Medienos Pelėsių Pjovimo 2020 "Pasidaryk Pats" Oda Produkto Plieno Pelėsių Tinka Mirti Pjovimo Mašina

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w114951

Ji gali būti naudojama siekiant sumažinti audinio, odos, veltinio ir kitokių medžiagų, kad jums efektyviau. ★Šio pjovimo pelėsiai gali būti naudojamos įprastos mašinos (Netaikoma sizzix mašina),Jei jums reikia pelėsių tinka sizzix mašina, palikite man žinutę。 ★Ar tai festivalis šventė, gamybai ir pardavimui, ar tėvų-vaiko ranka crafting laikas, tai pelėsių yra geriausias jūsų partneris sutaupyti laiko ir pastangų. ****medžiaga: ★Plieno,+Medienos。Stipri ir Patvari. ★Japonijos plieno bus daugiau aštrių ir nėra lengva rūdžių.Taip pat,odos kraštas bus neater, nei naudojant vidaus plieno. ★ "Su siūlėmis skyles", tai reiškia, jūs galite sticth ranka "Ne susiuvimo skyles", tai reiškia, kad galite naudoti siuvimo mašina siūti ji Specifikacijos: Modelis: CX-TLH 235 Visas Dydis: 35*160 mm /1.38*6.3 Pakuotės Svoris: 580g ****specifikacijos: ★Numatytasis aukštis pelėsių is24mm=0.95 į ★Dydis: priimti pritaikymas savo reikmėms, gali pateikti įvairių specifikacijų ****Kad metodas: ★Sutinku pritaikymas。Jei jūsturėti norimą modelį ir dydį, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu pritaikyti produkto. ****Gamybos laikas: ★Siunta per 3-5 darbo dienas nuo užsakymo gavimo, kuri yra vėlesnė. ****Transportavimo laikas: ★Ji paprastai trunka 2-5weeks.Apie šį produktą ★Numatytasis aukštis šį pelėsių yra 24mm=0.95, ir ašmenys yra aštrūs.Jei jums reikia skubios pagalbos iškvietimo paslaugomis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, organizuoti kitų kurjerių paslaugomis.

Žymos: svogūnai supjaustyti mirti, mirti, h miršta, pjovimo miršta lauke coffre, mirti gabalai mašinos, paveikslas atveju gyvenimas, pjovimo miršta kalėdų eglutės pelių, pen gamybos indija, mini slimline miršta, lankas mediniai die cut.

  • Modelio Numeris: medienos lazeriu
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Krepšys & Dėžutę
Papildoma informacija