Kūrybos Strongwell Mielas Mažai Vienuolis Statula Smiltainio Žavinga Kinijos Budos Statulėlės Puikus Statulėlės Namų Dekoro Dovana
€4.45 €1.07

Kūrybos Strongwell Mielas Mažai Vienuolis Statula Smiltainio Žavinga Kinijos Budos Statulėlės Puikus Statulėlės Namų Dekoro Dovana

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w114849

Savybės:

Užuojauta ir tolerancija--Buda yra vyras, iš didžiosios išminties, didžioji atjauta, ir galia.Tik su atjauta jis gali užjausti ir ištiesti pagalbos ranką kenčiančių žmonių pasaulyje.Tolerantiškas širdies gali padaryti jį padaryti blogį pasaulyje.Žmonių, suteikti galimybę atsigriebti už tai.Žmonės, išmokti atjautos ir tolerancijos Buda ir išmokti elkitės su kitais ramybės ir nuolankumo.

Toleruoti našta--Maitrėjos turi didelę išmintį ir išminties.Jis jau seniai žino, pasaulio ir pažadino.Jis dažnai virsta mirtingųjų ir keliauja aplink.Jis juokiasi ir scolds pasaulyje ne jam.

Optimistiškai ir atidarykite--bendraminčių, Maitrėjos visada šypsosi, yra didelis pilvas, ir turi senas posakis: smile senovėje, šypsena šiandien, šypsena viską; didelis pilvas, tolerantiškas ir nesuderinama su savimi.Kupletai būti daug gyvenimo filosofija, pasakoja pasaulyje, kad jie turėtų būti optimistais ir atviru, abejingai į šlovę ir turtą, ir neturi konkuruoti su pasaulyje.

Exorcising blogio ir išvengti blogio--Budos šviesa šviečia, Dharma yra beribis.Veido galingas maitinimo Buda, bet blogis dalykas, turi būti panaikintas, ir piktadarių nedrįsta sukelti problemų.Dėvėti smaragdo jade budos arba pateikti jade buddha papuošalai gali ir išvyti blogį ir išvengti nelaimių.

Techniniai duomenys:

100% Nauja ir Aukštos Kokybės Prekės ženklo

Produkto Pavadinimas:Smiltainis Buda

Medžiaga:Smiltainis

Dydis:Kaip paveikslėlyje

Stilius:Kaip paveikslėlyje

Pakuotė:

1Pcs*Smiltainio Buda

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

Atleisk, 0.39 in-1.18 matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl ilgų pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis pirma prieš palikti atsiliepimus,

Dėkojame už jūsų supratimą

Žymos: buda vienuolis, buda statu, alavo figūrėlės, sculptur, budha dekoras, religinių statuette, didelis dramblys dekoras, buda, buddah karoliai, dekoro namai.

  • Medžiaga: Keramikos & Emalį
Papildoma informacija