LOTO OSC482 serija, Oscilloscope/Signalo Generatorius/Logic Analyzer/..., 5 1, 50M S/s, 8~13 bitų Rezoliucija, Pasirenkamieji Moduliai
€50.42

LOTO OSC482 serija, Oscilloscope/Signalo Generatorius/Logic Analyzer/..., 5 1, 50M S/s, 8~13 bitų Rezoliucija, Pasirenkamieji Moduliai

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w112392

LOTO produktai padės jums išspręsti problemas žemiau:

1: Kaip jaunesnysis aparatūros inžinierius, kuris oscilloscope pasirinkti pradėti? 2: Turime dalintis oscilloscope su kolegomis,kaip nutraukti? 3: Turi atlikti sunkiųjų oscilloscope derinti vietoje, ką aš turėčiau daryti? 4: Plėtoti elektroninius projektus namuose, nr. oscilloscope yra nepatogus, ką aš turėčiau daryti? 5: Tradicinės osciloskopai yra brangus, ir daug funkcijų nėra naudojami.Reikia galingas ir nebrangus oscilloscope? 6: Tradicinės osciloskopai yra pernelyg gremėzdiškas būti pritaikyti ir sunku integruoti į savo projektą.Kaip ją išspręsti?

Oficialus vaizdo pristatymas, atsakymai į visus jūsų klausimus.

https://youtu.be/mUM9R6rnH90

OSC482 serijos suteikti jums 5 in 1 puikus pasirinkimas:

Su OSC482-based PC oscilloscope, galite sujungti ją su signalo generatoriaus modulis, kaip OSC482S, derinti logic analyzer moduliu, OSC482L arba suderinti abu moduliai kaip OSC482X.OSC482M yra OSC482 su " android app parama be modulio.Jei norite OSC482X su "android" app parama, OSC482F yra.Mes nuolat atnaujiname oscilloscope programinę įrangą, skirtą pagerinti programinės įrangos funkcijos/skrydžiams į nuorodą: http://bbs.lotoins.com/support.html .Prašome patikrinti norėdami atsisiųsti naujausią vieno.

Leiskite pažvelgti į Programinę įrangą "Windows"

Taikymo scenarijų ir taikoma gyventojų

Šiame paveikslėlyje matome, nuosekliojo prievado dekodavimo, X_Y piešimo, vežėjas stiprinimo, multi-point automatinis matavimo, analoginis įėjimas ir logikos analizė, spausdinimas ir FFT "Windows" Programinės įrangos Paraiška,, ir darbo scenos duomenų kaupiklis.Šis produktas rekomenduojamas aparatūros grandinės kūrimo ir vertinimo, mokymo įranga, vietoje, pavedant, kodavimo apžiūra, transporto priemonių techninės priežiūros, automatinio tikrinimo įranga, maitinimo pulsacijos bandymų, saulės sistemos patikrinimą.Ji yra sukurta aparatūros inžinierius, Auto elektronika elektronikos Geek Srityje inžinierius Colleage studentas

Aparatūros funkcijas ir specificaitons

8~13 bit Vertikali Skiriamoji geba

Modulio Plėtiniai

paimkime pažvelgti į produktą aparatūros sąsaja plėtiniai: open DE-15 aparatūros sąsaja gali teikti skaitmeninės galia, taip pat analoginis maitinimo, GPIO uostų ir analoginės įvesties kanalais, kaip parodyta žemiau.Ši sąsaja būti naudojama kaip standartas prieigą prie signalo generatoriaus, modulių ar logic analyzer modulius.Nors šie du moduliai gali būti prijungti ir leisti dažnai naudoti, rekomenduojama prijungti modulio po prietaisas yra maitinamas.

Ji taip pat gali būti "PASIDARYK pats" funkcija, modulis, kaip parodyta paveikslėlyje, taip pat prieigą prie įrenginio, per DE-15 sąsaja.

Paketų Sąrašas

Eiti į priekį ir leiskite pažvelgti Paketų Sąrašą:

Nuotraukoje matyti vienodai pakuotės išvaizda ir vidaus priedai, kurie skiriasi priklausomai nuo modelio pasirenka klientas.Žinoma, jūs galite taip pat pasirinkti lagaminas, paketas ir saugoti oscilloscope ir jos modulių ir aksesuarų, taip, kaip parodyta žemiau, šis lagaminas turi būti perkamas atskirai.Jūs galite ieškoti jos nuorodą šioje parduotuvėje.

USB oscilloscope ir reikalingi priedai( įskaitant išplėtimo moduliai ir standartiniai priedai) gali būti kitoks, pagal jūsų įvairių įsigyti:

Apie Smart Telefonas/Tabletės Parama

OSC482M/ OSC482F gali ne remti visų rūšių "Android" įrenginiuose.Klientams gali tekti patikrinti jų "Android" telefonas/Tabletę atitinka šiuos reikalavimus, arba susisiekite su mumis patikrinti parama, sąrašą.

DUK

Q: kas yra matavimo diapazonas

A: apimtis galėtų išmatuoti 5V(su zondas ant X1) ir 50V(su zondas ant X10).Jei jums reikia išmatuoti didesnė įtampa iki 500V, prašome įsigyti X100 zondas atskirai.

Q: kaip susisiekti su techninės pagalbos?

Prašome siųsti el. paštu [email protected] Technologijų Departamento vadovas bus atsakyta artimiausiu metu.

Klausimas: Kiek laiko garantija?

A: 3-metų garantija visiems produktams.

Programinė Įranga Atsisiųsti

Prašome žemyn apkrovos nemokamai, mes nuolat updating.bbs.lotoins.com/support.html

Techninė Parama

Prašome siųsti el. paštu [email protected] bet problema, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Klientų Aptarnavimas

Prašome siųsti internetu pastaba arba siųsti paštu [email protected] pažadame, kad atsakymo per 24 valandas.

Žymos: arduino r3, 27mhz radijas, arduino, noelec, Automobilio Raktas, hackrf, arduino nano v3, valdybos stm32, spektro analizatorius, kortelės grafinis.

  • Modelio Numeris: OSC482
  • Demo Valdybos Tipas: RANKOS
  • Prekės Pavadinimas: Waveshare
Papildoma informacija