Užuolaidų Boho Stiliaus Dreamcatcher Spalvinga Grunge su Tribal Elementais, Plunksnos, Karoliukai, Gėlės Geltona Mėlyna Juoda Rausva Menas Spausdinti
€50.33

Užuolaidų Boho Stiliaus Dreamcatcher Spalvinga Grunge su Tribal Elementais, Plunksnos, Karoliukai, Gėlės Geltona Mėlyna Juoda Rausva Menas Spausdinti

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w112130

Henge Namų Užuolaidos yra pagaminti iš aukštos kokybės, skalbti mašinoje, šilkiniai satino poliesterio audiniai.

Nesvarbu, ar esate modernus minimalistinis, a boho stiliaus gerbėjas, arba klasikinis, derliaus dekoro mylėtojas, mūsų dizaino šimtus duoti jums daug galimybių perdaryti į jūsų namus.Gražios spalvos gali sutapti ir maišyti su jūsų esamus dekoro, ir pridėti simbolį į savo gyvenimo erdvę.Nuotraukos spausdinamos su naujausias spausdinimo technologijos ir rodomas labiausiai tikslios spalvos įmanoma, nr. spalvos blukimas laiku.

Dydis

Kaina už 2 užuolaidų plokštės kartu.Plotis vieną skydas yra 1,45 m (iš viso užuolaidų plotis yra 2.90 m).Prašome leisti ± 2 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

Paketas apima du lazdele kišenėje užuolaidų plokštės ir nemokamai plastiko užuolaidų kabliukai.

Plokštės gali būti pakabinama, naudojant užuolaidų lazdele ar kabliukų.

Žymos: užuolaidų, virtuvės, dreamcatcher užuolaidos kambarys, macrame užuolaidų duris, granulių užuolaidų, vėlimo gėlės, karoliukai, miršta užuolaidos, dažai, epaper karoliukų užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, granulių užuolaidų medienos.

  • Prekės Pavadinimas: Henge Namuose
  • Tipas: Užuolaidų
Papildoma informacija