Dulkių Skardinės Taurės siurbtukas gydymo Įstaigą anticeliulitinis Masažas Kūno Veido Taurės Nustatyti Sveikatos Priežiūros Priemonė
€4.19

Dulkių Skardinės Taurės siurbtukas gydymo Įstaigą anticeliulitinis Masažas Kūno Veido Taurės Nustatyti Sveikatos Priežiūros Priemonė

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w111457

Funkcijos: 1.100% brand new ir aukštos kokybės silikono medžiagos 2.SPEQUIX yra mūsų pačių markės. 3.Tikrai graži dovana jūsų draugų ar šeimos narių. 4.SKAUSMO - Medicininė buvo įrodyta, kad suteikia tam skausmo,tai yra dėl to, kad medicininė minkština audinio su appied slėgis arų patinimas,padidinti kraujo srautą, kuris leis pagrindinių maistinių medžiagų, taip pat deguoniui patekti į audinius. 5.SKATINA ATSIPALAIDAVIMĄ - Medicininė padeda fizine prasme dėl ligos ir skausmo,medicininė yra įrodyta, kad būti atsipalaiduoti,chronišką stresą ir protinį nuovargį, gali atsirasti nerimas ir depresija. 6.ANTI-SENĖJIMO POVEIKIS - Savo apyvartą lėtina kaip jūs amžiaus,bet medicininė gerina kraujotaką,todėl daugiau pagrindinių maistinių medžiagų ir deguonies gauti jūsų oda. 7.AUKŠTOS KOKYBĖS SILIKONO PUODELIAI - SPEQUIX puodeliai yra pagaminti iš medicininės kokybės silikono.

Specifikacijos: Būklė:100% Naujas Prekės ženklas Ir Naujas Punktas Elemento Tipas:Silikono Masažas, Medicininė Medžiaga:100% Silikonas Spalva:Skaidri Funkcija:Nėra toksiškas,Daugkartinio naudojimo Dydis: XL Taurė: 80 * 70 mm/ Aukštis*Dia.L Taurė:55 * 55 mm/ Aukštis * Dia.M Taurė: 80 * 37 mm/ Aukštis * Dia.S Cup:50 * 15 mm/ Aukštis * Dia.Įskaitant, Kurių Sudėtyje Yra Krepšys:Taip

SPEQUIX Kūno Taurė - Pagrindinis Naudojimas dušo želė, naftos ar kitų šviesos tepalo plotas turi būti masažuojamas siekiant sumažinti trintį Išspausti savo Masažas Taurės vidurio Paspauskite taurės nagų prie jūsų odos ir spaudai, švelnus piešimo odos, į puodelį, Naudojant abi rankas, perkelti taurės sklandžiai tiesios linijos, apskritimai ir zig-zags.Masažas 5-10 minučių kiekvieną kartą, kai jūs dušo rezultatai viduje 4 savaites!

SPEQUIX Veido Taurė - Pagrindinis Naudojimas Taikyti valikliu ar grietinėlės, ar maitinamųjų aliejų į veido Masažas, veido ir kaklo - pradėti taisome ir naudoti smūgių atgal palei žandikaulio prie ausies.Po daugiau smūgių iš ausies palei sinusų į nosį.Dabar kaktos, į viršų stokso pradedant tarp antakių, po išvežimo smūgių link ir palei plaukų liniją, prieš metant visą kelią žemyn iki kaklo, apykaklės kaulų.Tonas odą, paskui Naudoti 2-3 kartus per savaitę, geriausių rezultatų.

Pristatymas: 1. Paprastai mes laivas jūsų sklype per 1-3 dienas po apmokėjimo . 2. Laivybos švinas laikas yra maždaug 3-7 darbo dienos.Pristatymo laikotarpis yra skirtas jums nuoroda, nes ten yra daug veiksnių, galinčių turėti įtakos laivybos grafiką, tikiuosi, jūs galite suprasti, kad, ačiū! 3. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą.Visus elementus, bus tik siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte.

Grąžinamosios išmokos: 1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo patikrinti.Po patikrinimo, mes išsiųsti prekę arba grąžinti pinigus. 2. Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nematote, kad per 20 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti sprendimą už jus, ačiū! 3. Atkreipkite dėmesį, mes negalime prisiimti atsakomybę už muitinės formalumų ir mokesčių.

Atsiliepimų: 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 Žvaigždučių).Labai jums ačiū! 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.

Žymos: silicio vakuuminį siurbtuką, paviršius stiklo vakuuminės taurės, gėrimų vakuuminės taurės, pinkah vakuuminės taurės, vožtuvas siurbtuko, fgn vakuuminės taurės, galia vakuuminį siurbtuką, masažas vakuuminis siurbtukas, galima skalbti siurbtuko, butas vakuuminės taurės.

  • Dydis: Multi Size SML
  • Prekės Pavadinimas: SPEQUIX
  • Prašymas: Viso Kūno
  • Profesinio ir: Daugiau nei 6000 kartų
  • Svoris: Approx.265g
  • Dydis M Taurė: 80 * 38 mm/ Aukštis * Dia.
  • Modelio Numeris: Masažas & Poilsiui
  • Funkcija: Ne toksiškas,Eco-friendly,Daugkartinio naudojimo
  • spalva: Rožinė,Violetinė,Mėlyna
  • Dydis L Taurė: 55 * 55 mm/ Aukštis * Dia.
  • Medžiaga: 100% Silikonas
  • Dydis S Cup: 50 * 15 mm/ Aukštis * Dia.
Papildoma informacija