Naujas Blizgančiais Izoliuoti Pietūs Maišą Ekologišką Aliuminio Plėvelę, Pietūs Lauke Iškylą Pieno Ledo Saugojimo Krepšys Studentų Mergina
€4.62 €4.21

Naujas Blizgančiais Izoliuoti Pietūs Maišą Ekologišką Aliuminio Plėvelę, Pietūs Lauke Iškylą Pieno Ledo Saugojimo Krepšys Studentų Mergina

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w111236

Kulka Taškų: 1、Iškloti Aliuminio Folija: vidinio izoliacinio aliuminio folijos sluoksnis išlaiko aukštą temperatūrą ir žema temperatūra visą dieną, pagerinti maisto kokybė, šviežumas ir nagų jaustis.Labai stilingas ir praktiškas!

2、Lengvas ir Nešiojamas: Jis yra lengvas, lengva nešiotis, daugkartinio naudojimo, vandeniui ir dėmėms atspari, lengvai valoma.Jis turi funkciją, išlaikyti šiltas ir laikyti šaltai, kurioje galite išlaikyti maisto šviežiai užrakinta šilumos, ir ji taip pat turi geras išsaugojimas poveikį šaldytų maisto produktų.

3、Unikalus Dizainas: Veltinis-atidarymo ir uždarymo dizainas leidžia lengvai paimti ir padėti prekes, gražus ir stilingas, magija blizgučiai, blizgantis blizgučiai gali pakeisti spalvos su vienu paspaudimu.

4、Galinga Funkcija: Jis gali išlaikyti maisto šviežias, puikiai tinka pietums mokyklų, pietūs į darbą, kempingas iškylų krepšys, kelionės šilčiau, prekybos centruose, pirkinių krepšys, pieno laikymo krepšys, tinka visų žmonių, įskaitant vaikus ir suaugusius.

5、Šviečia ir Žavinga: nuolatinis pietūs lauke yra blizgus ir labai patrauklios, labai tinka mergaitėms, kurie mėgsta grožio ir moteris darbe.Sumažinti slėgio ir nužudyti.Kai jums nuobodu, jūs galite apversti blizgučiai ir sukurti modelius, ne bus, labai įdomu!

Specifikacija:

Pavadinimas: China Izoliacija Krepšys

Medžiaga: china PET

Dydis: apie 32*28*10cm/12.6*11.02*3.94 į

Svoris: apie 0,1 kg

Savybės: izoliacija, išsaugojimas

Produkto naudojimas: naudojamas eiti į mokyklą, valgyti pietūs krepšiai, prekybos centruose, pirkinių krepšiai,

pikniko krepšiai, pieno saugojimo maišeliai ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*China izoliacija krepšys

Žymos: laikrodis aplikacijos geležies, krepšys nustatyti įvairiaspalviais, customiseable antspaudas, laikrodis didelis gražus, pritaikoma žvakė, pritaikoma thermo, laikrodis didelis, sienos medienos, karoliukai, mediena, baltas 16, krepšys shaper speedy25.

  • Modelio Numeris: China Izoliacija Krepšys
  • Medžiaga: china PET
Papildoma informacija