12V 100*60cm Automobilių Elektros Šildymo Antklodė Šepečiu Vilnos Šilčiau Antklodes, Sulankstomas Pliušinis Trinkelėmis Žiemos Atšilimo Prekių Dropshipping
€12.66 €9.50

12V 100*60cm Automobilių Elektros Šildymo Antklodė Šepečiu Vilnos Šilčiau Antklodes, Sulankstomas Pliušinis Trinkelėmis Žiemos Atšilimo Prekių Dropshipping

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w108374

Savybės:

1. Automobilių prisitaikyti: Tai minkštas 12-voltų elektros antklodė jungiamas į bet kokį automobilį, sunkvežimis, MIKROAUTOBUSAS, arba RV cigarečių degiklio.Jis yra greitas šildymas išlaikyti šiltas. 2. Kokybė: kelionės antklodė yra pagamintas iš aukštos kokybės pliušas, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą, ilgaamžiškumą ir komfortą plačiau. 3. Lengvas ir šiltas: antklodė yra lengva sulankstyti, todėl jis gali būti laikomas kamieno arba galinės sėdynės, automobilio be užima per daug vietos.

Aprašymas:

Lengva naudotis, tiesiog prijunkite į 12 voltų lizdą ir antklodė bus sušyla greitai sukurti raminančią šilumą į savo kūną.

Techniniai duomenys:

Dydis: 100cm*60cm Produkto pakuotės dydis: 25*37*7cm Svoris: 450g Audinys: Šepečiu vilnos

Pakuotė:

1xElectric Antklodė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: balta šildoma antklodė, dropship s, rudenį virtuvė, mi šildoma antklodė, dropship moterims, automobilių pagalvėlė šilumos, antklodė šilumos, antklodė usb, Lovos Antklodė, elektrinės sėdynės.

  • Prašymas: Viena Sėdynė
  • Audinys: šepečiu vilnos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Specifikacija: 100cm*60cm
Papildoma informacija