Dubajus Arabų Prabangių Blizgančių Undinė Vestuvių Suknelės 2020 Bling Puošnios Nėrinių Aplikacijos Aukšto Kaklo Iliuzija Ilgomis Rankovėmis Vestuvinės Suknelės
€189.06 €155.03

Dubajus Arabų Prabangių Blizgančių Undinė Vestuvių Suknelės 2020 Bling Puošnios Nėrinių Aplikacijos Aukšto Kaklo Iliuzija Ilgomis Rankovėmis Vestuvinės Suknelės

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w108337

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ

Mums didelė garbė turėti galimybę padaryti gražus vestuvių suknelė jums,ir padėti jums ir jūsų mylimam žmogui turėti saldus vestuvių.Mes specializuojasi projektavimo ir gamybos vestuvinė suknelė,kurios teikia OEM gamybos nemažai visame pasaulyje žinomų vestuvių prekės ženklo bendrovės,Mūsų vestuvių suknelės yra pagamintas pagal aukštus garsus tarptautinės vestuvių suknelė bendrovių, Ir naudojant aukštos kokybės gamybos technologija ir medžiagos.Palyginti su kitų garsių tarptautinių vestuvių suknelės, turime daug privalumų, kainą.Mes kviečiame kiekvieną nuoširdus klientų,nesvarbu, ar teiraujatės arba pirkimo!Jei turite kokių klausimų ar susidomėjote mūsų aprangos parduotuvė ir Vestuviniai Aksesuarai,prašome susisiekti Su mumis.Kaip nuoširdus pardavėjas,mes labai mielai užtikrinti geriausias produktų ir paslaugų kokybė.

Dydžių Lentelė:

1. Mes taip pat gali pateikti užsakymą dydis nemokamai.Tai bus suknelė labiau tinka jums.Renkantis užsakymą dydis, būtina įvertinti šių dydžio. (Vienetas: cm/coliai)

1) Krūtinė = cm/inches

2) Juosmens = cm/inches

3) Klubų = cm/inches

4) petys į Petį = cm/inches

5) Tuščiavidurio grindų (be batų)= cm/inches

6) Aukštis(whitout batai)= cm/inches

7) Batai aukštis= cm/inches

8) Armseye(armhole)= cm/inches

Jei jūs padaryti ilgomis rankovėmis suknelę, taip dydį, taip pat reikalingas.

9)Bicepso apimtis(aplink galo dalis žasto)= cm/inches

10)Rankovės ilgis= cm/inches

11)Riešo perimetras= cm/inches

Patarimai:

1. Įsitikinkite, kad jums imtis savo matavimus basomis.Negalima matuoti per drabužiai, išskyrus apatinius.

2. Prašome įvertinti ne rečiau kaip du kartus tikslumą.

3. Norėdami išvengti dydis problemų, mes rekomenduojame jums padaryti nėriniai atgal.Jei norite, kad užtrauktukas arba mygtuką, prašome priemonė aiškiai.Ačiū!Modelis Rodo:

JEI JUMS REIKIA ŠYDAS, AR MERGINA ,GALI BŪTI SPUSTELĖKITE SEKTI PICS PIRKTI Priemonė vadovas:

Spalva Knygos:

Suknelė Padarė Pažangą:

Pristatymo Būdus:

Prekės bus išsiųsti TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS, Kinija Paštu ir t. t.

Laivybos laikas: 4-7 dienas, TNT, UPS, FedEx, DHL, ir pan.

Tai tarptautinis vežimas.Prekės bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.

Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti duobute ar nėriniais.Mes padėsime suknelė iš kurjerio maišelį.Garo paspauskite rekomenduojama po tarptautiniai pervežimai.Prieš siunta, mes bus padaryti nuodugnų tyrimą, bandė būti jokių problemų.Bet jei pirkėjas gauti prekes problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums tinkamai sprendžiamos.

Apie Muitų Mokestis:

Turi būti sąžiningi, dauguma laiko, pirkėjui nereikia mokėti muitų mokestis.Bet kartais muitinės, mokesčių yra mokama.Paprastai pardavėjas nėra atskaitingas jokiai muitinės mokestis, prašome patikrinti muitų politikos savo vietą.

Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.Nuoširdžiai dėkojame už jūsų supratimą.

Sugrįžti Ir Grąžinimo Politika :

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra išdėstyti pagal savo užsakymo patvirtinimą.Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą greitai ir tinkamu tirpalu, pavyzdžiui, grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus.Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą.

Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums within14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

1. Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?

Prašome mėgstamiausia mūsų parduotuvėje, ir jūs galite gauti mūsų parduotuvės kuponai.

2. Q: ar galiu pritaikyti dydį?

A: Taip dydis gali būti pritaikyti pagal savo matavimus.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis, ačiū!

3. Q: ar galiu atsiųsti keletą nuotraukų, pritaikyti suknelės?

A: Mes individualų suknelės pagal nuotraukas ir savo reikalavimus.Jei mūsų dabartinės aukcionai nėra kreipiuosi į jus, prašome siųsti mums nuotraukas, jūs visada svajojo.

4. Q: ar Galite atsiųsti keletą realių nuotraukų?

A: Gerbiamieji, mūsų suknelės yra individualus.Jei mes ruošiamės kitos nuotraukos, mes bus rodyti išsamią informaciją.Mes galime taip pat atsiųsti jums kai kurie suknelė paveiksliukai mūsų gamykloje jūsų nuoroda.Susisiekite su mumis, jei reikia.

5. Q: aš galiu padaryti, kad pakeisti originalus dizainas ?

A: Nemokamai mokestį už mažas pakaitomis, pavyzdžiui, pridėti rankovėmis ir pan.Bet visi reikalavimai turi būti padidinta iki gamybos pradžios.

6. Q: Kaip panašios gali jums padaryti suknelės?

A: Visas suknelės mes padarėme, yra 95% ~ 99% panašus į originalų paveikslėlį, nes skirtingo audinio ir nėrinių rašto.Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Nėra dviejų vienodų lapų pasaulyje.Dėkojame už jūsų supratimą.

7. Q: Kiek laiko aš galiu jį gauti?

A: Paprastai, mes turime 15 darbo dienų suknelė, ir pristatymo laikas priklauso nuo šalių.Jūs galite susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Žymos: hooltprinc vestuvinė suknelė, dubajus vestuvių kostiumas, suknelė wed, suknelės princesė vestuvių suknelė, ashley karolis nuotaka, trumpa vestuvinė suknelė 2021, kaštoninės ballgown suknelė, paplūdimio stiliaus vestuvinė suknelė, vestuvių suknelė undinė, arabų suknelė.

  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Traukinys: Valymo/ Šepetys Traukinys
  • Iškirpte: aukštas
  • Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
  • Built-in Liemenėlė: Taip
  • Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: Standard And Customized
  • chalatas de mariee: Vestido De Novia
  • Modelio Numeris: A113
  • Vestuvinė Suknelė Audinys: Tiulis
  • Elemento Tipas: Vestuvių Suknelės
  • Talėja: Princesė
  • Mados Elementas: Prabangūs/ru
  • Tikrasis Vaizdai: Taip
  • spalva: Modelis, Spalva Ir Individualų
  • Nėščioms Moterims,: No
  • Siluetas: Mermaid/Trimitas
  • Atgal Dizainu: užtrauktukas
  • Prekės Pavadinimas: yiwumensa
  • kilmės vieta: Kinija
  • Apdaila: Perlai
Papildoma informacija