1Pcs Kaklo, gimdos Kaklelio Apykaklės, Kaklo Įtvaras Protector, Kempinės Paramos Pagalvės Vyrų Moteris Nugaros Skausmą Sumažinti Kelionės Ortopedijos Namų C
€8.43 €5.06

1Pcs Kaklo, gimdos Kaklelio Apykaklės, Kaklo Įtvaras Protector, Kempinės Paramos Pagalvės Vyrų Moteris Nugaros Skausmą Sumažinti Kelionės Ortopedijos Namų C

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w108041

RM17744605849633985 Apie produktą:

1. Aukščiausios kokybės: Mūsų Kaklo, Antkaklis yra pagamintas iš kempinės medžiagos, elastingas audinys ir stebuklinga juosta, jis yra lengvas ir malšina skausmą, nepakenkiant savo mobilumą.Jis sugeria prakaitą, greitai ir išlaiko jūsų kaklą sausas ir kvapas nemokamai su orui ir latekso-nemokama medžiagų.Odos patogumo suteikia jums komfortą nuolatinio naudojimo, kurie padeda išlaikyti jūsų kaklo kietas.

2. Privalumai: Mūsų gimdos Kaklelio Apykaklės palaiko žandikaulio ir kaklo, o riboja mobilumą, siekiant sumažinti skausmą ir spaudimą stuburo.Realigning ir stabilizuoti stuburo slankstelių, minkštos putos, apykaklė gali būti dėvimi visą dieną, o kai miega, tai, superior paramos ir skausmo.Ne-standus kaklo parama taip pat bus sumažinti galvos skausmą sukelia gimdos kaklelio atmainų ir patempimų.Tai naudinga pooperacinio reabilitacijos ir žalos paramos.

3.Puikiai tinka: Sukurtas pagal ergonomikos, jo "V" formos ne pagal žandikaulio leidžia patogiau ir stabili, o kreivę, esant atgal remia kaklo geriau.Stebuklinga pakabinimo konstrukcijos, kurios yra laisvai reguliuoti sandarumą, siekiama išvengti skausmo, kurį sukelia supasi.Tai dar labiau patogu dėvėti dieną ir naktį.

4.Multi funkcijas: Ji yra naudojama, siekiant slopinti gimdos kaklelio iniciatyva, paramos stuburo kaklinės dalies ir sumažinti gimdos kaklelio stuburo disko našta, pašalina minkštųjų audinių spazmai, apsaugo nuo kaulų deformacijos ir sumažina nervų suspaudimas.

5.Dydis(ilgis):S:41cm/16inch,M: 48cm/19inch,L: 52cm/20inch,spalva: mėlyna/juoda/juostele/chaki.Šis minkštas putų kaklo įtvaras gali būti dėvimi, kada ir kur esate, įskaitant miega, darbe, atsižvelgiant į lėktuvą, žiūrėti TV ir pan.

Multi funkcijos:

Jis yra naudojamas, siekiant slopinti gimdos kaklelio iniciatyva, paramos stuburo kaklinės dalies ir sumažinti gimdos kaklelio stuburo disko našta, pašalina minkštųjų audinių spazmai, apsaugo nuo kaulų deformacijos ir sumažina nervų suspaudimas.

Lengva naudoti ir kilimo:

Tiesiog wrap kaklo įtvaras aplink kaklą ir saugi, su užtrauktuku.Tvirtinimo dirželis leidžia petnešomis būti lengvai nustatoma tiksliai, individualizuotas pritaikymas.Kaklo įtvaras talpina kaklo circumferences nuo 15"-20.5".

Patogus:

Ergonomiškai sukurta, pliušinis putų pagalvėlės žandikaulio ir kaklo patogią, palankią tinka.Putos yra kontūrinė, kad tilptų glaudžiai smakro ir žandikaulio maksimalų komfortą.

Kokybiškos medžiagos:

Latekso-nemokamai putos yra minkštas ir lankstus, puikiai tinka naudoti miegant.Putos yra padengta orui megztos medžiagos, kuri išlaiko kaklo kietas ir sausas, suteikiant tinkamą oro cirkuliaciją.

Informacija:

Lytis: unisex

Prekės rūšis: Kaklo, gimdos Kaklelio Apykaklės Petnešomis

Būklė: 100% visiškai naujas

Medžiaga: kempine ir kvėpuojantis audinys

Dydis(ilgis):S:41cm/16inch,M: 48cm/19inch,L: 52cm/20inch

Spalva: #1 mėlyna/#2 black/#3 stripe/#4 chaki

Paketas apima:

1Pcs* Kaklo, gimdos Kaklelio Apykaklės Petnešomis Raštas

RM17744605849633987

Žymos: gimdos kaklelio apvadai, pripučiami gimdos kaklelio kaklo traukos, pagalvėlė ortopedijos sėdynės, nugaros skausmas, cervic, kaklo apsaugoti, pagalvė u, pro ortopedinė, juosmeninės stuburo, dominatrix.

  • Poveikis: Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
  • Dropshipping: Taip
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: A01315
  • Prekės Pavadinimas: YQQGD
Papildoma informacija