MTB 1*12 12 Greičio Dviračių Shifter Galiniai Derailleur 1x12 rinkinys 12s Kalnų Dviračių 12speed Grupei Už 50T 12 s Kasetė
€57.98 €40.59

MTB 1*12 12 Greičio Dviračių Shifter Galiniai Derailleur 1x12 rinkinys 12s Kalnų Dviračių 12speed Grupei Už 50T 12 s Kasetė

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w10718

12 GREIČIO SLR GRUPEI

GREITIS: 12 SVORIS: Derailleur 287g Shifter 138g

Aš manau, kad tai yra ekonomiškai 1x12 gropset

Pertvarkyta kablio formos, ir jis turi naują narvą, galime atsisveikinti su kabykla pratęsimo.ši programa yra skirta 9-50T, Jūs galite pamatyti, ji taip sklandžiai ir greitai vaizdo.

Full metal body

95%, pagamintas iš aukštos kokybės metalo, daug metalo užtikrina jo tvirtumą ir ilgaamžiškumą.kabelio tekinimo bazės pagamintas iš nailono, siekiant sumažinti trintį ir suteikti daugiau komforto manote, kai jūs keičiasi.

Visiškai naujas narvas ir skriemulys

Naujas narvas skirtas platus, didelis viršutinis skriemulys kompensuoti dizainas išlaiko pastovų grandinės spraga, per visas pavaras, taip pat mes modernizuotos, kad siauras platus skriemulys su metalo guolis.Dėmesio, viršutinis skriemulys ir apatinis skriemulys, yra tas pats, bet įdiegti kryptis yra įvairių.Įdiekite pagal grandinės važiavimo kryptį.

Tiesiai kabeliu

Po įdiegimo, laidas skyle yra orientuotas įstrižai aukštyn, siekiant sumažinti nereikalingų lenkimo kabelis.

Shifter - Vienu pirštu kontrolės

Tiesiog naudokite nykščio stumti ir jūs galite kontroliuoti derailleur.Pagrindinis svertas, max 4 pamainą pavarų vienas stūmimas (didesnių pps).Mažas svertas 1 spustelėkite 1 pavarų perjungimo į mažas sraigtelis.

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1. Kas yra šis produktas?Šis produktas yra naujas 12-greitis grupei pagaminti iš Kinijos.Daugelis inžinierių R&D komanda dirbo SR** iki, ir mes turime savo patentus ir technologijas, kad nebūtų pažeidžiamos patentuota technologija, kitų markių. 2. Kaip apie rezultatus?Mūsų Konkurentas sukurta GX/M7100, todėl mes sukūrėme 12 greičio grupei, kuri pateikia labai jautrus keičiantys atsakas ir aiškiai perkelia jaustis.šis rinkinys gali būti naudojamas 9-50T kasetės.Ne tik kad, tai yra pigesni ir lengvesni, nei konkurentas, kuris turi panašios veiklos.Todėl, manau, kad tai grupei yra labai konkurencinga. 3. Yra įrenginys, patikslinimas šis rinkinys, kaip kiti tos pačios prekės ženklo produktus?Žinoma.Mes stengiamės padėti jums, kai jūs turite problemų diegiant.Tai nėra rekomenduojama, kad klientams, kurie nėra įdiegta tokie produktai prieš, kadangi šis produktas yra naujas produktas.Todėl, prašome jį pirkti po atidžiai apsvarstyti, ar eiti į dviračių remontas, parduotuvė, skirta padėti vėliau, siekiant išvengti žalos prekių diegimo metu. 4. Apie logotipą produktams, Dėl OEM produktų, pirmąją partiją prekės gali būti skirtingų logotipų, kad mes parduoti prekes su Speciali kaina ribotą laiką.jei jums tai nereikia pirkti.

Žymos: shifter "shimano", crankset, groupset mtb, tikimės, kad mtb groupset, 12 greičio ztto, mygtukas "shift", xtr, ltwoo 10 greitis, derailleur galiniai, groupset.

  • Modelio Numeris: zx12
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Tipas: Galiniai Derailleur
  • Iš Viso Talpa: MAX-50T
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavaros: 11 Greitis
Papildoma informacija