Atsparus vandeniui Barbekiu Padengti Dujos Anglys Elektrinis GRILIS Grilis Dangtis Anit Dulkių, Lietaus, UV Įrodymas, Lauko Grilis Gynėjas su Saugojimo Krepšys
€17.23 €10.17

Atsparus vandeniui Barbekiu Padengti Dujos Anglys Elektrinis GRILIS Grilis Dangtis Anit Dulkių, Lietaus, UV Įrodymas, Lauko Grilis Gynėjas su Saugojimo Krepšys

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w10595

{infomodule}

ESSORT Valgomasis, Grilis Dangtis, Grotelės Padengti Vandeniui GRILIS Padengti Apsauginiu Gaubtu Grilio Dangtis Dujų Grilis Juoda (100X 66X 80CM)

【 Matmenys】: 100 x 80 x 66cm yra prieinama dydis grotelės padengti.Grilio dangtis tinka daugelio markių.

【 Tvirtos medžiagos】: Grilis dangtis yra pagaminti iš oksfordo audinys, kuris gali padėti neperpučiamas, nepralaidus vandeniui ir atsparus įtrūkimai.UV atspari konstrukcija suteikia išskirtinį patvarumą nuo saulės spindulių.

【 Vėjo pasipriešinimo】: padengti grilis, krašto Oksfordo audinys, dvigubos adatos dygsniais procesą, geriau vandeniui poveikį.Grotelių viršelio yra sumontuoti diržai, kad veiksmingai apsaugo jį nuo nupūstas vėjo.

【 Švarus ir Saugojimo】: atsparus Vandeniui grilio dangtis, skalauti ryšio montavimo žarna išdžiūti saulėje arba valyti su drėgnu skudurėliu.Jei ji nėra naudojama, sulenkti į maišelį ir laikykite produkto, kaip naujas.

P roduct

Dydis: 100X 66X 80CM

Pavardė:

Grilio dangtis pagamintas iš vandeniui atsparaus poliesterio su dirželiais

Techninės specifikacijos:

Spalva: Juoda

Kiekis: 1 vnt.

Medžiaga: vandeniui atsparus poliesteris, patvarus.

Matmenys (ilgis x plotis x aukštis): approx. 80x66x100cm / 31.5 "x25.98" x39.37 "

Savybės:

1. Lengva valyti ir valyti.

2.Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

3.Atsparus vandeniui, anti-UV apsauga, apsauga nuo dulkių.

4. Ateina su saugojimo krepšys lengvai saugojimo.

5.Ši danga apsaugo jūsų grotelės nuo lietaus, sniego ir atšiauraus oro.

6. Pagamintas iš tvirtos, vandenį atstumiantis poliesteris, nėra lengva ašara.

7.Forma labiausiai grilis stačiakampio dujų / elektros grotelės.

8. Grilio dangtis turi du dangčius, įsitikinkite, kad dangtelis yra geros vėjo sąlygos.

Pristatymas:

1 x grotelės padengti.

1 x saugojimo krepšys

Patarimai:

1. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.Prašome įvertinti tinklelis, prieš pirkdami, įsitikinkite, kad jis prisitaiko prie jūsų grilis.

2. Dėl skirtingų apšvietimo sąlygų ar ekrano nustatymų spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos parodytos nuotraukose.prašome suprasti, ačiū!

3. Vanduo yra saugomi dangtelį, baldus ir turi būti valomos laiku, todėl, kad grilio dangtis nėra padengtas ilgas vandens, kuris daro įtaką produkto naudojimo.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: krepšys grilis, blogas krepšys, kuprinė už plaukti, grilis padengti vandeniui, grotelės šilumos plokštė, kepsnių ant grotelių raštas, sodo sofa, grilio dangtis, degiklio dujų grilis, lauko sofos.

  • Medžiaga: Kita
  • Funkcija: Atsparus vandeniui
  • Naudoti: Virimo/Kepimo/Grilis
  • Specifikacija: <1kg
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: SKU942969
  • Tipas: Grilio Dangtis
  • Dydis: 80x66x100cm
  • spalva: juoda
  • Priedų Tipas: Apima
Papildoma informacija