Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Balso Kontrolės LED Drėgmė, Temperatūra, Medinės Skaitmeninis Stalo Laikrodžiai Namų Miegamajame Stalinis Laikrodis Apdaila
€7.93 €4.76

Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Balso Kontrolės LED Drėgmė, Temperatūra, Medinės Skaitmeninis Stalo Laikrodžiai Namų Miegamajame Stalinis Laikrodis Apdaila

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w1056

Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Balso Kontrolės LED Drėgmės, Temperatūros Ekranas Darbalaukio Medinis Skaitmeninis Laikrodis, Namų Puošybai

Ypatybė:

1. Trys Ryškumas reguliuojamas: L1 (Mažas) - L2 (Vidutinio dydžio) - L3 (Didelis), LED šviesos galima reguliuoti L1 18: 00-7: 00, jei jūs neturite nustatyti ryškumą.Minkštas LED šviesos rodomas nebus skatinti savo akimis, kai jums patikrinti žiūrėti tamsoje.Naudojant elementus, prašome nustatyti energijos taupymo režimą, jei jis vis dar yra garso valdymo režimas, baterijos gali ištekėti per savaitę.Mes siūlome naudojant USB kabelio apmokestinimo.

2. Pažangaus voice activated: Į "energijos taupymo" režimu, šviesa automatiškai išsijungia po 15 sekundžių.Jei jūs padarote triukšmo, pavyzdžiui, plojimai savo rankas, pradeda stalo, arba įsriegimo parą, jis bus įjungti.Tačiau, kai veikia 4 baterijos, negalima įvesti balso aktyvuota režimu.

3. Daugiafunkcinis laikrodis-žadintuvas: skaitmeninis laikrodis rodo laiką, datą, kambario temperatūrą (-20 -50 ℃) ir drėgmė (20% -95%).Galite nustatyti 3 grupes signalas, perjungimo laikas (12/24 formatu) ir temperatūros vieneto (℃ ar ℉).Tai ne tik žadintuvas, bet taip pat labai modernus dekoro jūsų namuose.

4. Lengva Valdyti: yra 3 mygtukai ant nugaros ir nė mygtukai priekyje ir šonuose, vartotojui draugiškas dizainas.Taip pat, ji yra labai paprasta naudoti.Tiesiog perskaitykite naudojimo instrukciją prieš nustatant skaitmeninis laikrodis.Taip pat, žiūrėti maitina 4 AAA baterijos (neįtraukta) arba galite sujungti DC adapteris (nepridedamas) per USB kabelį.Atkreipkite dėmesį, kad baterija yra ne įkrovimo funkcija.

5. Subtilus Dizainas: Pagamintas iš MDF medžiagos, su sąlyga, su įkvėpimu, iš gamtos, skirta jūsų namams.Su medžio tekstūra, švelnus meistriškumo ir baltas led šviesos ekranas.Ji yra puikus, kad jūs turite atmosfera, kai tu miegi.Tinka namų, virtuvė, miegamasis, studijų ir kitų patalpų vietose.

Specifikacija:

Gaminio dydis: 150*70*40mm/5.91*2.76*1.57"

Produkto spalva: Juoda

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

1 X Laikrodis-Žadintuvas (NE Baterija)

1 X USB Kabelis

1 X Instrukcija

Žymos: meilė lentelė žiūrėti, daug medienos sieninis laikrodis, katės laikrodis, laikrodis, fm radijas, nixi laikrodis, protingas žadintuvas, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis, xiaomi ai smart žadintuvas, didelis žadintuvas radijas.

  • Ilgis: /mm
  • Tipas: Žadintuvai
  • Plotis: /mm
  • Svoris: /g
  • Modelio Numeris: /
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skersmuo: /mm
  • Prekės Pavadinimas: JOCESTYLE
Papildoma informacija