Moteriški Triko Žarna Šokių Kojinės Mergaitėms, Baleto Šokių Suknelė Mergaičių Basic for Leotard Gimnastika
€3.66 €3.29

Moteriški Triko Žarna Šokių Kojinės Mergaitėms, Baleto Šokių Suknelė Mergaičių Basic for Leotard Gimnastika

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w105318

Moteriški Triko Žarna Šokių Kojinės Mergaitėms, Baleto Šokių Suknelė Mergaičių Basic for Leotard Gimnastika

Produkto Aprašymas:

Mergina Nepermatomas Mikropluošto Šokių Pėdkelnės Mokyklos Vienodos Kojos Triko 120D Aksomo Šokių Pėdkelnės

Medžiaga --- 80% Poliamidų, 20% Lycra Mikropluoštu, Mikropluošto išimtiniais minkštas, minkštas ir švelnus, Atsparumas nusidėvėjimui, geras elastingumas

Plačiau dydis --- Funkcijos pusiau matinis matinis apdaila, patogiai, plius dydžio be geležinkelių, laikyti šiltai, apsaugoti savo pilvo ir juosmens, nuo šalčio

Žmogiškas dizaino --- didinti tarpkojo, jums bus jaustis daugiau komforto

Daugiau patvarus .--- Tne yra sutvirtintas, kuris geriau atitinka aktyvaus pobūdžio vaiko ir patvaresni.universalus galimybę šokti ar kasdieniam naudojimui; puikiai tinka šokių pamokas ar spektaklių, derinti sijonai, šortai yra puikus.Tai yra viena iš geriausių dovanų, vaikų dienos, Kalėdų už savo vaiką.Idealiai tinka šokių klases ar veiklos rezultatams.Mes turime patarimų, kurie tikrai padės išlaikyti pėdkelnės ilgiau.

1.Visada plauti triko aukštyn kojom, apsaugo nuo triko iš vis monetas.

2. Klijuoti klijai ant sauso linija, džiovyklė galėtų juos sunaikinti.

3. Įsitikinkite, kad jūsų vaiko nagai yra išpjauti taip, kad aštrių briaunų, neturi išdžiūti pėdkelnės. (Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl vaikai turi skyles jų pirštai)

Dydis informacija:

M (aukštis 100-115cm), dydis 40cm / sudarė 15,75 "ilgis 60cm / 23.62"

L (aukštis 115-135cm) dydis 41cm / 16.14 "ilgis 71cm / 27.95"

XL (aukštis 135-150cm) dydis 42cm / 16.53 "ilgis 76cm / 29.92" Pakuotė:

1 x Mergaitė Gyvulių ( neįskaičiuotas kt.)

Maloniai Patarimai:

1 pastaba: gali būti šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus.

2 pastaba: Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3 cm dydžio nuokrypis.

Pastaba 3: 1 colis=2,54 cm. 1 cm=0.39 cm.

Laivybos Sąlygų:

Mūsų Prekės yra nemokamas pristatymas į JAV,ES, Azijos, ir kiekvienai šaliai., Custom, mokesčių bei pridėtinės vertės mokesčio nėra įtrauktos į prekės kainą ir laivybos mokestis.Paprastai, mes išsiųsti prekes jums Kinija Paštu, Oro Paštu, nemokamas pristatymas, apie 7-25days galite atvyko savo adresą.Jei jums reikia greitas pristatymas DHL,UPS,TNT, "FEDEX", EMS, nors jie nėra nemokama, tačiau, galite mėgautis labai gera nuolaida.Kai jūs padarysite užsakymą, prašome pasirinkti laivybos būdas, kurį norite ant mūsų internetinėje parduotuvėje.Mes pastebėsite sekimo Nėra.tam, kad sąraše arba siųsti el. laišką jums.

Atsiliepimų:

Mes, yra malonus ir sąžiningas pardavėjas.Ir tikiuosi, kad kiekvienas mūsų klientai galės mėgautis savo pirkinių nuo mano www.laiptaiidangu.lt parduotuvėje.Mes galėsime eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą reguliariai laikotarpį, ir paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį dėl visų mūsų natūra klientams.Jei jūs esate laimingas su pirkimų čia, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi.Ir jei turite kokių nors klausimų, susijusių su bet kokio sandorio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų.Ačiū.Tikimės, kad kiekvienas klientai gali palikti 5 žvaigždučių reitingą teigiamų atsiliepimų, ačiū!

Klientų Aptarnavimo:

Nes jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Prašome â¡t palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.laiptaiidangu.lt be ryšio, ačiū.Mes tikime, kad mūsų bendravimas padės išspręsti šią problemą už jus.Ir tai nebus â¡t let you down.Jūs žinote, bet neigiamas arba neutralus, arba ginčo skauda abiejų pusių, ir laimėjo â¡t tegul ši problema tikrai bus išspręsta.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų.Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas.Būkite kantrūs!Ačiū!

Grąžinimo Politika:

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, jei elementas, kurį gavo skiriasi nuo aprašymas.Grąžinamoji išmoka bus suteikta po to, kai mes gavome atgal punktą kokybės bauda.Prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal.Siuntėjas siuntimo išlaidas negrįžta ir atgal laivybos išlaidos turėtų atkreipti jūsų pusės.Dėkojame už jūsų apsvarstyti mus.

Apie Mus:

9:00 A. M. 6:00 P. M. (GMT +8), pirmadienio, į šeštadienį, Ir mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis, atsiprašome už pavėluotą atsakymą per atostogas tikimės, kad jūs galite suprasti.ačiū jums globoti ir paramą !

Susisiekite Su Mumis

Jei turite ką nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime jums padėti.

kai gavote prekės nėra patenkintas apsipirkti, nereikia

lengvai mums duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą,ji negali išspręsti problemų.

Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo prekės, Mes suteikti puikų aptarnavimą.

Geriausias paslaugas klientams yra mūsų didžiausias tikslas .

Žymos: gk gimnastika drabužiai, baleto leotard moterims, baleto medžiaga, baleto suknelė moteris, balet suknelė, vyrų šokių suknelė, baleto mdc, baleto suknelė, bakstelėkite šokių suknelė mergaitei, suaugusiųjų baleto leotard.

  • Dizainas: FĖJA
  • Naudojimas: Plaukti Dėvėti, Baleto Šokių Suknelė, Šalis Suknelė
  • Prekės Pavadinimas: bobibla
  • Medžiaga: Mikropluošto
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • : Merginos
  • Tinkamas Aukštis: M60 L70 XL76
  • Modelio Numeris: Keturi tūkstančiai trys šimtai septyniasdešimt penki
  • Šokis: Baleto Šokį
  • Šokių Tipas: baletas
  • Produktas: Danse Collant
  • Dydis: M L XL
  • Lytis: Vaikams, Mergaitėms, Vaikams
  • spalva: Balta/Odos/Rožinė/Juoda
  • is: Keturi tūkstančiai trys šimtai septyniasdešimt penki
  • Tipas: baletas
  • Sezonas: visi aplink metai
Papildoma informacija