Automatinis GRILIS, Grilis Su Varikliu Rotisserie Nustatyti Elektros Skrudinti Vištienos Stalo, Lauko Kempingas Iškylą maisto Gaminimo Įrankis
€47.06 €40.00

Automatinis GRILIS, Grilis Su Varikliu Rotisserie Nustatyti Elektros Skrudinti Vištienos Stalo, Lauko Kempingas Iškylą maisto Gaminimo Įrankis

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w10452

Savybės:

1.Kelių priežasčių: universalus automatinis grilis grilis nustatyti yra paprastas būdas virėjas didelis grilis, kalakutiena ir vištiena.

2. Galingas Variklis: deluxe motorinės funkcijos on/off jungiklis ir automatinio reverso funkcija.Mėsos šakutės yra estetinės ir praktinės.

3.Lengvai Set-up: patvarus vientiso plieno dviguba post paramos sistema leidžia lengvai ir tvirtas set-up.Ir paprastas varžtas reguliuoja aukštis grotelės ir rotisserie.

4.Nerūdijantis Plienas: Kad rotisserie rinkinys priima premium nerūdijančio plieno, kuris yra anti-rust, atsparus korozijai ir ilgaamžiai.

5.Didelis Efektyvumas: elektros variklis turi puikų apkrova ir didelio efektyvumo.Ir rotisserie komplektą įeina 2 nerijos juostos, 2 mėsos šakutės nustatyti savo viščiukų, pusiausvyrą, vaistinėlė ir t.t., ir kit yra lengva nustatyti, su varžtais įtraukti.Vienas galas yra suprojektuoti, kad tilptų į variklį ir kitame gale yra rankena, pritvirtinta, ji tinka labiausiai GRILIS.Ir komplektas yra nešiojamas iškyloms, kempingas, kepsninės ar net stovykla gaisrų.

Specifikacijas(apie):

Dydis: Pakuotės dydis: 47.5*11.8*9.5 cm/18.70*4.65*3.74 tam, Dydį po įrengimas: 106*12*16cm/41.73*4.72*6.30 į

Medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS

Produkto standartus: 1*varikliu, 1*variklio laikiklis, 2*skrudinimo strypas, 2*kepimo šakutės, 4*tvirtinimo varžtas, 1*sukasi rankena, instrukcija *1

Variklio galia: 4W

Įtampa: JAV standartas - 110V, ES standartas - 220V

Pakavimo Sąrašas:

1 * Rotisserie Nustatyti su Varikliu

Pastabos:

1. Nes skirtumas tarp šviesos ir ekraną, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti paklaida 0,3-2 cm, nes rankinis matavimas.

Žymos: barbecu grilis, raundas smokehouse, skustukas nerūdijančio, grilis variklis, kebabas įranga, barbecu variklis, barbecu, kamado, ilgai bbq įrankių, vyrai iškylą.

  • Funkcija 1: GRILIS Grilis Su Varikliu
  • Funkcija: Automatinis savo ruožtu per grilis grilis
  • Įrankio Tipas: Įrankių Rinkiniai
  • Medžiaga:
Papildoma informacija