Mini Padangų Slėgio Monitorius Didelio Tikslumo Automobilių Padangų Slėgio Daviklis Sunkiųjų Automobilių & Motociklo 0-100 VSI
€3.96 €3.01

Mini Padangų Slėgio Monitorius Didelio Tikslumo Automobilių Padangų Slėgio Daviklis Sunkiųjų Automobilių & Motociklo 0-100 VSI

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w1038

Savybės:

TIKSLIĄ PADANGŲ SLĖGIS - Tai automatinė padangų vėžės užtikrina, kad jūs išlaikyti tinkamą padangų oro slėgio.Be to, jame integruotas išleidimo mygtuką tiksliai padangų slėgio reguliavimas per pripūstos padangos.

REKOMENDUOJAMA MECHANIKA - Tai automobilių įrankis yra tvirtas, patvarus, yra apsuptas guminį dangtelį, kad jis yra apsaugotas nuo lašai ir turi sustiprintą guminės žarnos.Aukščiausios kokybės, jis neleis jums žemyn.

LENGVA NAUDOTI - Su 360 laipsnių kampu besisukantis antgalis, leidžia jums skaityti iš padangų vožtuvas bet kokiu kampu.Didelis lengvai skaitomas masto ir slėgio laikymo funkcija, kuri apsaugo svarstymą vėžės.

JOKIŲ BATERIJŲ nereikia, - Tai populiariausias, patikimas, profesionalus padangų kontrolės sistema yra paprasta naudoti, ir dirbti bet kokiomis oro sąlygomis.Idealus automobilių aksesuaras.

TAUPYTI PINIGUS ANT KURO Ir išlaikyti savo šeimą.

Aprašymas:

Rekomenduojama: Motociklus, Dviračius, Sunkvežimių, RVs, ir transporto priemones, didesnis padangų slėgis iki 100 PSI.

Techniniai duomenys:

Max PSI: 100

Bleeder Valve Funkcija: Taip

Slėgis Hold Funkcija: Taip

Statyba: Sunkiųjų Plieno & Žalvaris

Kalibravimas: ANSI B40.1 B Klasės (ne daugiau kaip ±2%)

Spalva: juoda

Komplektą Sudaro:

1 x Mini Padangų Slėgio Monitorius

Žymos: tpm reset tool, manometro mbar, aukštos pressur plovimo, padangų kalibravimo stebėti, snov motociklo padangos, EL50448, bžūp psss, padangų slėgio indikatorius motociklas, padangų slėgio monitorius motociklas, auto padangų slėgio indikatorius.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: LESHP
Papildoma informacija