2018 Aukštos kokybės VAIZDO kulka 1.0 MP 1.3 MP kamera su 3.6 mm, ip66 oro įrodymo IR Led pastatytas 24pcs IR Led saugumo kameros
€20.07 €11.03

2018 Aukštos kokybės VAIZDO kulka 1.0 MP 1.3 MP kamera su 3.6 mm, ip66 oro įrodymo IR Led pastatytas 24pcs IR Led saugumo kameros

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w10325

1 x HD 1.0 MP/1.3 MP patalpų lauko IR Dieną Naktį vizija Dome kamerų( 1.0 MP,1.3 MP vaizdo kamera nebūtina )

Kas yra HAINAUT Kamera???

HAINAUT (Analoginis High Definition) yra naujai sukurtas sprendimas perduoti full HD skaitmeninė vaizdo stebėjimo sistemą.Pagrindinės sąvokos HAINAUT yra teikti aukštos raiškos vaizdo naudodamiesi skaitmenine TELEVIZIJA (DTV) perdavimo.Su HAINAUT, aukštos raiškos skaitmeninių vaizdo, gali būti lengvai perduodama per bendraašiai kabeliai, vytos poros, arba tiesiog per orą.Kelis 1080p30 ir 1080p60 vaizdo srautai gali būti lengvai perduodama naudojant HAINAUT per vieną 5C2V/kabelis RG6 iki ilgio 1000 metrų be jokio kartotuvas ( Iki 500 metrų atveju 3C2V/RG59 ).

Pasaulyje analoginė TELEVIZIJA, composite video baseband signalas (CVBS) yra dažniausiai naudojamas signalo formatą.Jo populiarumą, naudojimo paprastumas ir patikimumas tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi.CVBS yra tai, de facto signalo standartas analoginę vaizdo stebėjimo sistemas.Kaip mes atsisveikinti analoginės TV su visame pasaulyje analoginis išsijungimo (ASO) ir pereiti į amžių, skaitmeninės TELEVIZIJOS, skaitmeninės technologijos, pvz., DVB-T / ISDB-T, ATSC, tapo populiarus ir būtina daug, pavyzdžiui, CVBS analoginiame amžiaus.HAINAUT naudoja labai tvirtas, AV perdavimo pajėgumus DTV lengvai ir sklandžiai atnaujinti analoginis cctv priežiūros sistema; skaitmeninis full HD.Tikimasi, HAINAUT tapti de facto standartas, skirtas skaitmeninę vaizdo stebėjimo sistemas ateityje.

Tai HAINAUT 1.0 MP 1.3 MP kulka CCTV Kameros, ji yra įrengta su 3,6 mm objektyvas ir 24pcs led infraraudonųjų spindulių lempos, naktinio matymo atstumas iki 30m.Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ-SUMAŽINTI dvigubai filtras leidžia atkurti aišku, tikroji spalva.Kas daugiau, vandeniui apvalkalas daro ji gali būti naudojama tiek patalpų ir lauko vietose.

Pastaba: Šis fotoaparatas turi būti naudojamas su HAINAUT DVR.Negali dirbti su standsard Analoginės DVR

1> Parama IR-CUT dviguba filtro jungiklis, dieną ir naktį, siekiant stebėti, spalva yra ne dalinis spalvų iškraipymas;

2> Analoginis HD HAINAUT 1.0 MP / 1.3 MP išėjimas;

3> perdavimo atstumas-500 metrų;

4> Parama automatinis elektroninis užrakto funkciją, galima pritaikyti prie skirtingų aplinkos stebėsenos;

5> Vandeniui dizainas IP67, patikimumas;

6> Mln. pixel HD " vaizdo perdavimo mažos kainos, didelis atstumas, jokio uždelsimo, didelio efektyvumo stabdžių-trukdymo ir lengva įgyvendinti;

7> Lengva įrengimas ir eksploatavimas, taip pat, kaip analoginių VAIZDO stebėjimo sistemos

8> Labiau priimtina, mažesnę kainą nei analoginis surveilance sistema

9> JOKIO Uždelsimo, Realaus laiko Ekranas IR-CUT

Daugiau, Aišku, ir Daugiau Nekilnojamojo , Dieną ir Naktį Stebėti, Intelligent auto IR-Cut filtras jungikliai tarp dieną ir naktį, kad galėtų suteikti jums 24/7 stebėsenos su aukštos kokybės vaizdus ir nuostabiu infraraudonųjų spindulių naktinio matymo.

Platus vaizdo kampo matyti daugiau vaizdo įrašo peržiūros kampas(3.6 mm numatytasis) IP66 atsparus oro

Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Video

Vaizdo jutiklis:1/3"colių CMOS

Vaizdo įrašo kokybė:1.0 MP /1.3 MP (kameros Rezoliucija pasirinktinai)

Objektyvas:3,6 mm objektyvas

Dienos/Nakties Režimas:Spalva Per dieną/persijungia į B&W naktį

Bendrieji

Indoor / Outdoor:Tinka vidaus arba Lauko naudojimui

Darbinė Temperatūra:-45°F~122°F / -40°C ~50°C

Veiklos Maitinimas:DC 12V

Atsparūs Vandeniui:Taip

Minimalus Apšvietimas: 0.0 Lux

Kūno Statybos:Kulka su Built-in Wall Mount

Naktinis Matymas

Atstumas:Iki 30m

IR Cut Filtras:taip

Skaičius IR Objektyvas:24pcs

Cctv Kameros, apsaugos sistemos yra plug and play ,lengva nustatyti,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, www.laiptaiidangu.lt.

Šiuo metu, beveik visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Elementai, kurie toliau 2KG gabena Kinija Paštu oro paštu numatytasis..Už DVR ir apsaugos sistemos, mes remiame įvairius logistikos būdas skirtingose šalyse.Prašome patikrinti informaciją dėl prekės aprašymas puslapį.

Sekimo Nėra.bus pateikta per 2 darbo dienas po išsiuntimo.

Pirkėjas yra atsakingas už Papildomus COD mokesčius, PVM, Tarpininkavimo Mokestis, Importo Muitas, arba pagal Užsakymą Mokesčius.Prašome Patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pirkėjas yra atsakingas už Pratęsti Srityse, už papildomą Mokestį, jei adresas yra nereikšminga.

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tai labai priklauso nuo siuntimo kurjerių ir vietinius papročius.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Garantija:

Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie bus išvežti.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

Mes garantuoja, kad šis produktas nuo pažeidimų apdailos ir medžiagos 3 metų laikotarpį nuo gaminio pirkimo datos.

Bet koks vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis naudotojas yra atsakingas už visos krovinių vežimo išlaidos, patirtos siųsti produktų, mūsų remonto centras.Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.Visas išlaidas, susijusias su montavimo arba pašalinti šį produktą prekybininkas arba kitas asmuo, arba kitas išlaidas, susijusias su jos naudojimas yra atsakingas galutinis vartotojas.Ši garantija taikoma originalaus produkto pirkėjui tik ir negalima perleisti tretiesiems asmenims.

Žymos: nokia 1030 telefono, apsauga, apsaugos kamera, , stebėjimo sony vaizdo, 6 vaizdo kamerų sistema, kamera surveil, ARAMIDO PLUOŠTO, neperšaunamas stiklas, skylę įmova, Kameros 700tvl, 4k 8ch.

  • Žiūrėjimo Kampas : 90°
  • Modelio Numeris: HK-108VH-01AH
  • Jutiklio dydis: 1/3"
  • DĖMESIO: 3,6 mm
  • Įrengimas: Normalus
  • Watteranty: 3 metai
  • IR Atstumas: 30m
  • Stilius: Bullet Fotoaparatas
  • Būsto: ABS
  • Jutiklis: CMOS
  • Palaikomų Mobiliųjų Sistemų: Symbian
  • Palaikomos Operacinės Sistemos: "windows xp"
  • Horizontali Rezoliucija: 1.0 MP / 1.3 MP
  • Jutiklis Prekės: Sony
  • Minimalus Apšvietimas: IR dėl 0 Lux
  • Vaizdo Suspaudimo Formatas: H. 264
  • Prekės Pavadinimas: NINIVISION
  • Židinio Nuotolis: 3,6 mm
  • Specialios Funkcijos: Naktinio Matymo,atsparus Vandeniui,IR-CUT
  • Signalizacijos Veiksmų: El. Paštas Nuotrauka
  • Objektyvo (mm): 3,6 mm
  • Garso Išvesties: NĖRA
  • IR šviesos Diodai: 24pcs
  • Technologijos: Centrinis
  • Ryšiai: Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Papildoma informacija