Šilumos Pet Dubenį Temperatūros valdomas Šuo, Vandens Balionėlis 304 Nerūdijančio Plieno, Pet Feeder Patiekalą Už Šuniuką, Katę, ir T.t
€15.13 €10.75

Šilumos Pet Dubenį Temperatūros valdomas Šuo, Vandens Balionėlis 304 Nerūdijančio Plieno, Pet Feeder Patiekalą Už Šuniuką, Katę, ir T.t

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w103234

Kulka Taškų:

1、Pet Šildymo Dubuo: šilumos išsaugojimo, vandens dubenėlį labai tinka užkirsti kelią vandens ar maisto nuo užšalimo žiemos, todėl, kad augintiniai gali gerti vandenį kambario temperatūroje, kuri yra sveikas.

2、Automatinis Šildymo ir Šilumos Išsaugojimas: reguliuojama temperatūra 0-30℃.Žiemą, savininkas paprastai daugiau dėmesio skirti mitybai, katės ir šunys.Šildymo dubuo gali palaikyti pastovią temperatūrą, todėl nėra reikalo nerimauti dėl vandens užšalimo.

3、Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno ir maisto klasės PC, gera šiluminė varža, 15° pokrypio dizaino, jis gali sumažinti spaudimą ant katino kaklo, artritas arba atgal, galite būti tikri, be jokių šalutinių poveikių.

4、Perkaitimo Įjungimo-išjungimo Sistemos: šildymo dubuo bus automatiškai išsijungti, kai jis pasiekia 45 laipsnių kampu, ir žalia režimo intervalas šildymas.

5、Tinka naminiai gyvūnai, tokie kaip katės, šunys, triušiai ir viščiukai.

Aprašymas:

Kodėl augintiniai reikia šildymo dubenėlį?

1. Kačių, šunų ir kitų naminių gyvūnėlių jauniklius geriamąjį vandenį kambario temperatūroje, žiemą turės įtakos skrandžio ir žarnų, todėl jų reikia gerti šiltą vandenį.

2. Už kai kurie vyresnio amžiaus šunims, ypač turintiems virškinimo problemų, geriamojo šalto vandens žiemą bus sugadinti virškinamojo trakto, todėl juos reikia gerti šiltą vandenį dažnai, siekiant sumažinti dirginimas.

Savybės:

1. Pet Šildymo Dubuo: šilumos išsaugojimo, vandens dubenėlį labai tinka užkirsti kelią vandens ar maisto nuo užšalimo žiemos, todėl, kad augintiniai gali gerti vandenį kambario temperatūroje, kuri yra sveikas.

2. Automatinis Šildymo ir Šilumos Išsaugojimas: reguliuojama temperatūra 0-30℃.Žiemą, savininkas paprastai daugiau dėmesio skirti mitybai, katės ir šunys.Šildymo dubuo gali palaikyti pastovią temperatūrą, todėl nėra reikalo nerimauti dėl vandens užšalimo.

3. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno ir maisto klasės PC, gera šiluminė varža, 15° pokrypio dizaino, jis gali sumažinti spaudimą ant katino kaklo, artritas arba atgal, galite būti tikri, be jokių šalutinių poveikių.

4. Perkaitimo Įjungimo-išjungimo Sistemos: šildymo dubuo bus automatiškai išsijungti, kai jis pasiekia 45 laipsnių kampu, ir žalia režimo intervalas šildymas.

5. Tinka naminiai gyvūnai, tokie kaip katės, šunys, triušiai ir viščiukai.

Techniniai duomenys:

Stilius: temperatūros valdomas nerūdijančio plieno šildymo dubuo

Dydis: apie 16*16*10cm/6.30*6.30*3.94 colių

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno ir maisto klasės PC

Reguliuojama temperatūra: 0-30℃

Tinka: kačių, šunų, triušių, vištų ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*Pet Šildymo Dubuo

Pastaba:

Paklaida yra +/-5℃. (tiesiogiai susijusi su aplinkos temperatūra.)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: katė fontano vandens, aitvarai šunys, finansuojantysis žuvys, ryšiai augintiniai, pet dubenį 5, x šuo vandens dozatorius, dubenėlį ryžių, pro šuns dubenėlyje, šuo petkit, hoopet katė finansuojančiojo.

  • Lašas Apsipirkimo: Parama
  • Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno ir maisto klasės PC
  • Dydis: about 16*16*10cm/6.30*6.30*3.94 inch
  • Tinkamas: kačių, šunų, triušių, vištų ir kt
  • Elemento Tipas: Dubenys
  • Tipas: Izoliacija šuns dubenėlyje
  • Pavadinimas: Pet šildymo dubuo
  • Taikoma Šuns Veislė: Universalus
  • Prekės Pavadinimas: augintiniai šuns dubenėlyje
  • Tipas 1: Katė Vandens Dubenėlį
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: temperatūros valdomas nerūdijančio plieno šildymo dubuo
Papildoma informacija