Dekoratyvinis paauksuotas PVC Staltiesė Apskritojo stalo Su Vandeniui Oilproof Storio Stačiakampio formos Vestuvių Valgomasis Stalas Padengti Arbatos Stalo Clo
€16.27 €8.13

Dekoratyvinis paauksuotas PVC Staltiesė Apskritojo stalo Su Vandeniui Oilproof Storio Stačiakampio formos Vestuvių Valgomasis Stalas Padengti Arbatos Stalo Clo

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w103019

Medžiaga: Linas & medvilnės

Dydis: 60*120cm,Nes staltiesės yra visi rankiniu būdu sumažinti, yra klaida, apie 1-2cm.Jei turite didelius reikalavimus dėl dydžio, prašome užsisakyti atidžiai.

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti ( Dėl Skirtingų Monitorių, spalva gali būti skirtumas )

Pakuotė : 1 vnt staltiesė / pp maišas

Staltiesė dydžio apskaičiavimo formulė :

1.Staltiesė Ilgis = Stalo Ilgis + Kabančios Ilgis * 2

Pastabos:

Turtingas paauksuotas modelis, su trijų matmenų poveikį, turi stiprią teismas skonio!Anti-karčios, neslystantis, šilumą izoliuojančių!Tai gali būti trinama ir valyti su drėgnu skudurėliu.Jis gali taip pat būti išplauti, bet ne palikti jį į saulę.Tai bus produktas, išnyks!Gali būti naudojamas kaip dovanų kilimėliai, dovana, kilimėliai, padėkliukai, dėklas kilimėliai, peleninė kilimėliai, vaza kilimėliai, vyno butelis kilimėliai, stalo lempa kilimėliai, baldų užtiesalai, stalo patiesalai, kavos stalo užtiesalai, naktiniai kilimėliai, TV spintelė kilimėliai, šaldytuvas kilimėliai, mikrobangų krosnelė kilimėliai, Vakarų kilimėliai ir t. t., yra plačiai naudojami ir praktiška.

Dėl įdegio placemat yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC kaip pagrindinė medžiaga, kuri yra atsparūs karščiui, dilimui, neslystantis ir antibakterinis.Vieta, puodeliai, stalo įrankiai, stalo lempos ir kt.ant stalo kelią lentelėje nuo slydimo ir plikyti stalo.Paprastas, dosnus ir elegantiškas, jis taip pat gali būti pateikiami pagal naktiniai staleliai, lempa, vaza, vyno taurė ir peleninę, todėl atitikimo efektas daugiau gražus, turtingas ir atmosferos.Pridėti šiek tiek meilės į savo gyvenimą!

Ji yra lengva valdyti ir krūmų tiesiogiai su vandeniu.Ne, lyginimo, jokio blukimo, jokių pelėsių.

Jis tinka visų rūšių stilių baldai, sukurti atsipalaidavęs ir malonaus valgomasis atmosfera, gyvenimas yra labiau subtilus ir šiltas, nereikia eiti į renovaciją.Įdėti placemat dėl paprastos kavos lentelės arba įdėti aukso mat ant lempos vaza iš karto duoti savo gyvenamąją aplinką naują išvaizdą.

Draugiškas priminimas: Tiesiog atidaryti kai raukšles, galite naudoti plaukų džiovintuvą atvėsti karšto oro pakaitomis, arba jūs galite pakabinti gamtos lygumo.Jei jums reikia valyti, plauti neutral skalbimo rankšluosčiu, ar ne įdėti ją į vandenį valyti.

Žymos: staltiesė pvc, baidarių dangtelis apvalus, padengti tabl, medžiaga pvc lentelės, kavos tabl, baras staltiesė turas, stalo staltiesė, pvc, pvc coted, apvali staltiesė, medžiaga iškylą.

  • Naudoti: Pobūvių
  • Modelio Numeris: ZB88661041
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija