WSHYUFEI Kinijos Derva, Rupūžė statula Amatų Pinigų laimingas, Laimę Turtus Namų Biuro Apdailos Stalo Puošyba Pasisekė Dovanos
€38.64 €32.85

WSHYUFEI Kinijos Derva, Rupūžė statula Amatų Pinigų laimingas, Laimę Turtus Namų Biuro Apdailos Stalo Puošyba Pasisekė Dovanos

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w101987

Dear friend, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes esame 100 proc. užtikrinti, kad produkto kokybė ir bus stengiamės tarnauti kiekvienam klientui, mes tikimės, kad jūs galite turėti gerą pirkimo patirtį čia, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami Kreipkitės į mus, mes esame įsitikinę, kad jums bus patenkinti mūsų daiktų ir Paslaugų.Gerai , dabar prašome atidžiai perskaityti Prekės Informacija.Ačiū jums, mieli.

WSHYUFEI Kinijos Derva, Rupūžė statula Amatų Pinigų laimingas, Laimę Turtus Namų Biuro Apdailos Stalo Puošyba Pasisekė Dovanos

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės,Unikalios formos, labai gražus.

Pagaminti iš premium Derva, patvarūs ir ilgaamžiai.Unfading spalva, jokio kvapo, netoksiškas ir draugiškas aplinkai ir gamtai.Saugus naudoti kasdien.Mūsų dekoratyviniai amatų yra geras pasirinkimas pirkti kaip dovana savo mylimais vaikais.

Gamintojas: WSHYUFEI

Tipas: Namų Dekoracijos

Stilius: Kinų stiliaus

Medžiaga:Derva

Scena programų: Biuro, šeimos, kavinės, baras, restoranas, apdailos ir kt.

Pakuotė: 1 vnt papuošalai

Apie Siuntos

Sklypas daugiausia bus išsiųstas ePacket/E-ems per 24 valandas ( darbo dienomis).

Ji paprastai trunka 10-45 dienas, atvyksta, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgesni, nes atostogas ar muitinės, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitų priežasčių, todėl prašome manau, kad daugiau nei prieš jums pasirinkti, Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis .

Paprastai kiti kurjeriai reikia tik 3-7 dienas.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų kurjerių paslaugomis.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros!

Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.

Žymos: ryšiai papuošalai, drakono skulptūra, feng shui rupūžė, sculptur, priedų varlė, offic lentelė, karinės kardas, kinų stiliaus, molio arbatinukas, apdailos statulos.

  • Medžiaga: Derva
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Talismanas
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Prekės Pavadinimas: WSHYUFEI
  • Stilius: Tradicinė Kinų
Papildoma informacija