4 Ašies USB CNC breakout valdybos sąsaja valdybos valdytojas USBCNC su Rankena kontrolės USB prievadas
€35.71

4 Ašies USB CNC breakout valdybos sąsaja valdybos valdytojas USBCNC su Rankena kontrolės USB prievadas

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w101458

Paketas apima:

1 x 4 ašies USBCNC breakout valdybos

1 x USB kabelis

1 x valdymo Rankena

CD įtraukti su anglų kalba, naudotojo vadovas programinės įrangos ir registro kodas

4 ašies USB CNC breakout valdybos operacijos vaizdo įrašo nuorodą is:ddcnc.com/file/usbCNCV4.rar

1. Produktų trumpas įvadas

USBCNCV4.0 yra aukštos kokybės judesio valdiklio, kuris grindžiamas PC programinės įrangos USBCNC kontrolės, sistemą galima užpildyti konversiją iš G kodas prijungti stepper motor vairuotojo judesio kontrolės signalą, nereikalaujant jokios papildomos aparatūros ir programinės įrangos.Šios kontrolės kortelė yra suderinama su dauguma stepper driver ir servo vairuotojo,jis yra puikus valdytojas, kad vietoj to, lygiagrečiai Mach3 sąsaja valdyba.

2. Kompiuterių reikalavimai sistemai

Minimali konfigūracija:

1) PROCESORIUS:1GHz

2) Atmintis: 512 MB

3) 500MB laisvos vietos diske

4) DIRECTX9 grafikos įrenginio su WDDM 1.0 arba didesnis vairuotojas

5) USB 2.0 sąsaja

6) Grynasis SISTEMA 3.5SP1

Rekomenduojama konfigūracija:

1) CPU:2GHz dikaryon

2) Atmintis: 2GB;

3) 1G laisvos disko vietos

4) DIRECTX9 grafikos įrenginio su WDDM 1.0 arba didesnis vairuotojas

5) USB 2.0 sąsaja

6) Grynasis SISTEMA 3.5SP1

3.Gamybos funkcija

1. Po peržiūros,V4 versija naudojant raudona PCB lenta, PCB dydis yra 135.3*82.5 mm.;

2. Priekio siaura krašto pateikti su USB ryšio sąsajos ir DB9 rankinio valdymo sąsaja patogumui klientams sudarytas iš teismo kolegija tiesiogiai;

3. "Back-end siauros briaunos yra maitinimo įvesties ir išvesties sąsaja ir 3 reliniai išėjimai sąsaja; relės yra stipri trikdžių šaltinio, relės toli nuo projekto pagrindinis valdymo lustą, ji prisideda prie stabilumo valdybos narys;

4. Vienas iš dviejų plačių pusių yra stepper motorinių ir pagrindinė axiscontrol signalo išėjimas;

5. Į kitą pusę dviejų plačių pusių yra avarinio stabdymo rankinis greičio įėjimas, apriboti įvesties sąsaja; vienoje pusėje, už įėjimo, ir kita pusė išėjimo prijungimo būdas yra paprastas ir patogus;

6. 5V ir 12V maitinimo modulis kompaktiškas nepriklausomumą, saugumą, stabilumą;

7. Išorės stabilumui užtikrinti, sistema veiksmingai dirbti su crystal aktyvus ir pagrindinis valdymo lustas skydas;

8.gabaritiniai matmenys yra 135.3*82.5 mm, gaminio pozicionavimo skylę įmoka aspektas yra 127*75mm

9. Programinė įranga yra USBCNC,ne mach3,pls pastaba!

Šis punktas yra lengva valdyti į "PASIDARYK pats" hobis vartotojas,tačiau jis yra kontrolės USB prievadą,todėl reikia daugiau atsargūs programinės įrangos įdiegti,ir pls turi būti griežta, perskaitykite naudojimo instrukciją ir laikykitės mums.

4.Detalios funkcinės įžanga

A. Kortelės įėjimo įtampa: 15~36V;

B. Ribinės uosto darbinė įtampa: 12V;

C. Žingsninių variklių valdymo signalo išėjimo įtampa: 5V;

D. Išorinio maitinimo įtampa: 12V;

Pastaba: pažymėti 15~36VDC yra įvesties sąsaja, pažymėtas 12V yra išėjimo sąsaja, negali laidų negerai.

5.Funkcijos ir kiekvieno modulio apibrėžimas

A) USB sąsaja, prijunkite prie kompiuterio USB prievadą per šią sąsają,galite naudoti programinės įrangos usbcnc kontroliuoti šį valdyba, šis USB sąsaja yra kvadratinė B sąsaja,prašome naudoti USB2.0 kabelį, kuris su ekranavimas ir magnetinių ir neturi viršyti 2 metrų ilgio.

B) Rankinio valdymo dėžutė sąsaja, išorės vertus kontrolės langelis gali naudoti ši sąsaja prie sistemos, sąsaja yra standartas DB9 forma, jo apibrėžimo, kaip parodyta šioje lentelėje.

Lentelė 4-1 Vertus kontrolės apibrėžimas sąsajos

C) Galios indikatorius, kaip parodyta pirmiau D10 rodiklis yra front-end USB power rodiklis, ši šviesa apšvietė po USB jungtis su kompiuteriu , D2 žemiau yra back-end power lemputė, ši lemputė taip pat bus šviečia, kai valdybos kortelės darbo jėgos susipažinti su juo.

D) Valdybos kortelės firmware upgrade mygtuką AUKŠTYN ir iš naujo mygtuką, RST, firmware buvo atnaujinta, todėl atnaujinimo mygtuką, nereikia naudoti, reset mygtukas būti naudojamos, kai reikės iš naujo paleisti dėl valdybos kaltės.

E) Rankinis greičio valdymo sąsaja,elektros ryšio režimą taip, kaip parodyta paveikslėlyje .

F) Apriboti įvesties sąsaja.Riba sąsaja apibrėžimai yra pateikti šioje lentelėje

Lentelėje 4-2 Ribos apibrėžimas sąsajos

Ribinis jungiklis ryšys, kaip parodyta pav. 1-8~ 1-10 pav.

G) Veleno valdymas ekranėlyje, kaip parodyta Pav. 1-6, jungiklis shift iki S1 pozicija dėl suklio greičio kontrolė ; perjungimo jungiklio padėtis, žemiau produkcijos kontrolė RŪKO relė.

H) Išorės pristabdyti ir iš naujo sąsaja; 2 pėdų pažymėtas PRISTABDYTI prisijungti sustabdyti jungiklis, 2 kojas pažymėti iš NAUJO nustatyti ryšį, iš naujo įjungti.

I) Programinės įrangos RŪKAS kontrolės relės išėjimo, programinės įrangos nustatymai galia žymima 3, apibrėžta, nuo viršaus iki apačios, 3 metrų yra NC , NO , COM .

J) Programinės įrangos POTVYNIŲ kontrolės perdavimo produkcija ,produkcijos, pažymėtos 2 programinės įrangos parametrus , apibrėžta, nuo viršaus iki apačios, 3 metrų yra NC , NO , COM .

K) Programinės įrangos VELENO kontrolės relė produkcija , produkcija žymima 1 programinės įrangos parametrus , apibrėžta, nuo viršaus iki apačios, 3 metrų yra NC , NO , COM .

L) Valdybos darbo galia,lygiai virš neigiamas žemiau valdyba pasirašė, prašome atkreipti dėmesį į input DC 15~36V, viršįtampių arba atvirkštinis ryšys bus sugadinti lentą.

M) 12V išvesties sąsaja.kaip valdybos pažymėti, GND yra -, 12V yra +.

N) Veleno kontrolės išėjimo sąsaja: apibrėžimai kreiptis GND DIR PWM2 12V, atitinkamai žemės,posūkio signalo išėjimas, veleno 0~10V greičio kontrolės signalo išėjimas, 12V išėjimas.

O) ašies žingsninių variklių valdymo signalo išėjimas, apibrėžimas yra:SS+\CK-\DIR+\DIR-atitinkamai garantuoja teisingą yra teigiamas, garantuoja teisingą neigiamą, teigiamą kryptį, kryptį neigiamai, valdyba, naudojant bendro anodo ryšio metodas, todėl CK+ ir DIR+ sujungtos į adresatą į 5V dėl valdyba, tai valdyba nepritaria bendro katodo ryšio metodą, konkrečių laidų metodus žr. pav. 1-11. Ši diskusijų lenta nėra įgalinti kontrolės, dabar dauguma vairuotojų rinkoje neturėtų prisijungti su LT signalą, tiesiogiai ir nuolat dirba pagal numatytuosius nustatymus.

Žymos: cnc kontrolės valdyba, 5 ašių valdymas, žingsninių variklių greičio reguliatorius, kroviklis variklis, ketvirta 4 ašis, risun variklio valdiklis, arduino cnc komplektas keye, cnc usb controler, žingsninių variklių valdiklis kontrolės, breakout valdybos cnc pdf.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: RATTMMOTOR
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: 4 Kryptis
  • Variklio Tipas: Žingsninių Variklių
Papildoma informacija