USB Combo eSATA į SATA Kabelis 2,5 colio Kietąjį Diską Nešiojamas Maitinimo Kabelis eSata į SATA 7Pin + 15Pin 2 in 1 Adapterio Kabelis
€11.72

USB Combo eSATA į SATA Kabelis 2,5 colio Kietąjį Diską Nešiojamas Maitinimo Kabelis eSata į SATA 7Pin + 15Pin 2 in 1 Adapterio Kabelis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w101145

Ši linija palaiko tik 5V įtampa, gali važiuoti tik vardinė įtampa 5V 2,5 colių mažas kietąjį diską.Įdėti jūsų SATA7Pin + 15Pin 2.5 įmontuotą standųjį diską į Galios E-SATA tada SATA pasiekti didelės spartos uosto duomenų perdavimo, išorinis, plug and play, naudojant paprastas.Kabelio išspręsti energijos ir duomenų perdavimui.Ši linija palaiko tik 5V maitinimo, kad tik patenkinti vardinė įtampa 5V kietajame diske naudoti ryšį.Sąsajos prietaiso pusėje - viduryje plastikiniu korpusu su liežuvis, liežuvio virš ESTA 7 terminalai ir taip yra USB A / F keturis terminalus.

Ši sąsaja gali būti prijungtas prie ESATA kabelis, tačiau taip pat kištukas USB A / M terminalo, žalia linija linija linija, sąsajos, o E-SATA ir USB sujungti į vieną.Bet tik prietaisams su eSATA combo sąsaja.

Dėl privalumai SATA perdavimo greitis, nuo 2008 m., eSATA combo sąsaja yra naudojami daugelyje nešiojamųjų kompiuterių.

eSATA / Power eSATA sąsaja forma palyginti Power eSATA, taip pat žinomas kaip eSATAp, eSATA pratęsimas standartas, nes ankstesnės eSATA nesuteikia energijos tiekimas, todėl plėtros eSATA, kuriems taikomi tam tikri apribojimai, ir Power eSATA yra pagrįstas padidinti eSATA palaiko USB 2.0 ir pateikti elektros energijos tiekimo.SATA-IO organizacijos 2008 m. sausio mėn. pirmą kartą paskelbė Power Over eSATA projektą, tačiau iki šiol, SATA-IO organizacijos dar nebuvo baigti rengti šį standartą.

Dėl darbalaukyje, Power eSATA gali suteikti 12V maitinimo pradėti 2.5 colių / 3.5 colio kietąjį diską ir 5.25 colio optinio disko ir pan., suderinama su USB2.0 prietaisas hot swap naudojimas; dažniausiai plokštė nėra integruoti tokia sąsaja, tačiau "SATA sąsaja + Plokštė 9-pin USB sąsaja + 4P maitinimo jungties "teikti tokių plėtros komponentas.

Į notepad, Power eSATA gali tiekti 5V maitinimo pradėti 2.5-colių kietąjį diską / SSD, USB2.0 įrenginys, suderinamas su hot swap naudojimas; dabar rinkoje daug nešiojamiems kompiuteriams turime, jei šis hibridas uosto, žinomas kaip eSATA COMBO (eSATA /USB2.0) arba eSATA / USB COMBO.

Kiti pavadinimai:

- Power Over eSATA

- Power eSATA

- eSATAp

- eSATA / USB 2-in-1

- eSATA / USB combo

- USB-eSATA combo

- eSATA / USB power

- 11 pin USB / eSATA

- eSATA / USB

Žymos: sweatproof, sata usb, sunku ide, esata, ata usb, 2tb kietasis diskas, esata usb, hdd vadovas, pritaikyti ide, usb, sata į usb.

  • Tipas: SATA Kabeliai
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: TKT-1548
  • Prekės Pavadinimas: Fanakm
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
Papildoma informacija