Mini GPS Seklys 2G TKSTAR TK913 GPS Tracker Automobilių Vandeniui Magnetas Transporto priemonės, GPS Tracker, Auto Voice Stebėti Nemokamai Web APP
€33.60 €28.56

Mini GPS Seklys 2G TKSTAR TK913 GPS Tracker Automobilių Vandeniui Magnetas Transporto priemonės, GPS Tracker, Auto Voice Stebėti Nemokamai Web APP " PK TK905

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w100943

TK913 tik paramos 2g/GSM tinklą,Jei jūsų šalis turi uždaryti 2g/GSM tinklo, nereikia įsigyti šį įrenginį, mūsų parduotuvėje turi 3g/4g prietaiso.

Platforma: http://www.mytkstar.net/ mobile app:nuskenuokite QR kodą į atvaizdą ir atsisiųsti mobiliojo app,prisijunkite su įrenginio id (virš prietaiso lipduko) numeris ir slaptažodį; (pradinis slaptažodis yra 123456. Jūs galite pakeisti jį).

Apžvalga

Šis mini atsparus vandeniui gps tracker tkstar TK913 yra 2 g/GSM gps tracker, kad darbai pagal galiojančius 2 g GSM / GPRS tinkluose bei gps palydovų, jis gali rasti ir stebėti bet tikslus nuotoliniu būdu, SMS žinute, mobile app " ir " sekimo internete, be jokių apribojimų atstumo!Ji priima pažangiausių gps technologijoms ir LBS dual padėties.Be to, su įmontuotas galingas magnetas, ji gali būti įdiegta labai lengvai ir sandariai ant automobilių, sunkvežimių ir jokio tikslo su metalo sąsaja.Be to, šis trackeris TK913 yra pilnai gps tracker, kurios yra skirtos įvairioms transporto sekimo programos.Tai patvirtina neprivaloma standus laidinio automobilinis įkroviklis, kuris suteikia nenutrūkstamą išorinio maitinimo.Built-in gps imtuvas turi puikų jautrumą ir greitai laikas pirmą išspręsti.Savo quad-band gprs / GSM posistemio palaiko 850/900/1800/1900 MHz leidžia TK105A buvimo vietą, tikrinama realiu laiku, arba nuolat stebi vidaus serverio ir mobiliųjų įrenginių visame Pasaulyje !Sistemos integracija yra paprasta, kaip visa dokumentacija pateikiama gprs-link protokolą.Į Gprs ryšio protocolSupports įvairias ataskaitas, įskaitant skubios pagalbos tarnybas), geo-įsiurbimo sienos kirtimo, senkančios baterijos, perkusija, signalizacijos ir planuojamų gps padėtį.

Pagrindinės Funkcijos:

1. GPS+LBS Dual Padėties nustatymo Būdų: Jei gps signalas yra geras, prietaisas bus rasti per gps palydovų, jei ne, prietaisas bus rasti per LBS!Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas yra 5-10 metrų, pagal LBS nustatymo režimas, tikslumas yra 100-1000 metrų!

2. Realaus laiko Sekimas: Jūs galite realiu laiku stebėti įrenginį "google maps" per mobilephone, tabletės ir kompiuteris, ir minumum duomenų įkėlimo intervalas yra 10 sekundžių!

3. Istorija Maršruto Peržiūra: APP ir web serveris, galima įrašyti įkelti duomenis iš prietaiso, esančio iki 6 mėnesių, jums bus gali atkurti istoriją maršrutą bet kuriuo metu!

4. Ilgas Laukimo Laikas: Jis turi įmontuotą 3.7 V, 1500 mah Li-ion baterija, gali veikiant budėjimo režimu, iki 25 dienų.

5. Galingas Magnetinis: yra 5vnt built-in magnetai,su super stiprus, galingas magnetinis,gali būti labai lengvai montuojami.

6. Vandeniui IP65: vandeniui lygį, šis prietaisas yra IP65, ji negali atsispirti šlakelį vandens, bet negalima įdėti po vandeniu!

7. Nuotoliniu būdu Balso Stebėti: Siųsti "Ekranas+Slaptažodis", kad prietaisu pirmą kartą, tada prietaisą bus paversti į monitoriaus režimą,

dabar, jei jūs paskambinti į SIM kortelės numerį įrenginys, jis bus pasiimti savo skambutį automatiškai, ir jūs galite stebėti balso aplink prietaisą!

8. Greičio viršijimo Signalas: signalas veikia tik pagal nuolatinio buvimo vietos nustatymo režimas.Kai vienetas greitį viršyti greitį jums presetted, ji siunčia pranešimą "greičio signalas!" admin skaičius kas 5 minutes.

9. Smūgio/Vibracijos Signalas: Po to, kai jūs kokteilis žadintuvo nustatymas,prašome nuolat tracker yra stacionarus 5 minutes, tada ši funkcija pradės veikti.Ji atsiųs SMS "jutiklis, aliarmas!" admin numerį, kai vienetas gauti sukrėstas.

10. Judėjimo Signalą: Kai vienetai lieka nejudrus vietoje, 10 minučių, vartotojas gali nustatyti judėjimo signalą, šią komandą "perkelti+passord", tada tokiu atveju, jei prietaisas persikėlė 500m, jis nusiųs signalą SMS "Perkelti Signalizacijos+Platuma ir ilguma" įgaliotajam numerį.

11. Geo-tvoros: Nustatyti geofence už tracker apriboti jo judėjimo rajono.Vieneto nusiųs signalą informaciją APP " ir " web serveriui, kai jis išeina arba gauti iš šio rajono.

12. Miego Režimo Taupyti Baterijos:

* Miego laiko režimu: Po padarė šį parametrą, tracker, veiks tik 5 minutes po to, kai waked, ir grįžti į miego režimą, GPS, bus išjungti ir GSM bus darbų mažo vartojimo režimą.SMS, skambinti bus galima pabusti tracker.

* Miego smūgio jutiklio režimas: Po padarė šį parametrą, jei ne šoką 5 minutes, tracker dirbs pagal "miego smūgio" režimas, GPS išsijungs, GSM bus darbų, mažai energijos.Vibracija, SMS, skambinti bus galima pabusti tracker.

13. GPS duom.: kai prietaisas prarado GSM ir GPRS signalo, GPS duomenys bus išsaugoti savo built-in memory, 200pcs duomenys gali būti saugomi ne ilgiau;

14. Žiniatinklio Stebėjimo Platforma ir Mobiliosios programos : LIFETIME NEMOKAMAI !Interneto serveryje, ir tiek " iOS " ir "Android" versiją, APP yra prieinama!

Svarbi Pastaba:

* Šis prietaisas tiesiog gali dirbti su 2G GSM tinklo, ir šį punktą nebus įtraukti Sim Kortelės,prašome nusipirkti ją iš savo vietos.

* Prašome įsitikinti, GSM SIM kortele galima skambinti, siųsti žinutes, GPRS tinkle

* Prašome įsitikinti, GSM SIM kortelė turi pakankamai pusiausvyrą.

* Prašome įsitikinti, GSM kortelės, pradėjo skambinti ID rodymo funkcija ir išjungti skambučio perdavimo.

* Prašome įrašyti GSM SIM kortelę į įrenginį, teisingai.

* Prašome naudoti Nano SIM kortelę, tracker, ne Micro SIM ar įprastos SIM

1 * TK913 Pagrindinis įrenginys

1 * USB Įkrovimo Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Originali Dėžutė (Pasirinktinai)

1 * Automobilinis Kroviklis (Nebūtina)

(Nėra Sim Kortele ir SD Kortelės komplekte)

Žymos: gp tracker, tkstar tk915, tk905, tkstar 3g kelio, traker, tkstar, tracker vehicl, tk911, tk102b, "kuga" 2 led.

  • Speciali Funkcija: Interneto Prijungtas
  • Dydis: Portable Mini
  • Modelio Pavadinimas: TK913 Mini GPS Seklys
  • Garantija: vienerių metų
  • Svoris: 58g
  • Galia: 1W-2W
  • GPS Jautrumas: -159dBm
  • Tinklas: 2G GSM/GPRS
  • Prekės Pavadinimas: AUTOPMALL
  • Įtampa: 12V
  • Budėjimo Laikas: 25 dienų
  • Elemento Dydis: 55 x 36 x 21mm (1,8" x 1.18" x 0.69")
  • GPS tipas: GPS Tracker
  • GPS Geografinė Vieta: Europa
  • Grupė: 850/900/1800/1900Mhz
  • Privalumas: Lengva įdiegti
  • Baterija: Mokamas), 3,7 V 1500 mah Li-ion Baterijos
  • Gps Modulis: Taip
  • Ekrano Dydis: Nėra Ekranas
  • Baterijos Veikimo Trukmė: 30 Val., & Iki
  • Atsparus vandeniui: IP65
  • Web&APP Stebėjimo Programinė įranga: "iOS" ir "Android" yra; Gyvavimo Laikas Nemokama!
Papildoma informacija