SPALVŲ RATO JUTIKLIS KOMPONENTO NUOTRAUKA JUTIKLIS OPTOMA
€12.60

SPALVŲ RATO JUTIKLIS KOMPONENTO NUOTRAUKA JUTIKLIS OPTOMA "ACER", "BENQ" MITSUBISHI "TOSHIBA" VIEWSONIC "DELL" PROJEKTORIUS

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w10042

Pirkti šią nuorodą, gausite 1 daug 5VNT įvairių jutiklių komponentas.Jis yra geras remontas spalvų rato jutiklis valdyba.

Jei jums reikia tik vieną iš jų, aš duosiu jums pacituoti tik ir siųsti jums kitų ryšio, todėl, kad jūs galite nusipirkti.

Jums reikia žinoti, kai kurie remontas žinių tada bus galima pataisyti.Aš galiu jus išmokyti, kaip, jei norite sužinoti.

Esame profesionalus projektorius dalių tiekėjas, nuo 2011 m., bet dalis, kaip jūs galite neradote, galite klausti manęs.Kai kurios dalys yra mažiau rinkoje, bet jūs vis dar galite siųsti man remontas.

Mes mainų degiklis už lempų, kurios nėra rinkos, atlikite aligment darbo LCD prizmę, keitimo poliarizuotos šviesos reguliatorius, remontas, maitinimo ir kt.Mes netgi galite siųsti techninės vyras į savo šalį, jei turite daugiau nei 100VNT projektorius reikia remonto.

Žymos: medion jutiklinis ekranas, asus komponentas, projektorius varantys, stiklo projektorius, benq mx816st, spalva varantys akrilo, iptv ispanija, optoma, spalva varantys optoma, si4730.

  • Modelio Numeris: spalvų rato jutiklis
  • Prekės Pavadinimas: YINGYAN
Papildoma informacija